Sorry, że dopiero teraz odpowiadam.milesia pisze: ↑24 lut 2017, 9:28
Hejka, jak pamiętasz też miałam wątpliwości, co do quartz'a, ale kiedy zobaczyłam na żywo to był impuls, że ten i tylko ten. Agnes: miałam na uwadze to, co napisałaś o przebijającym niebieskim kolorze (którego ja nie trawię), próbowałam go "odnaleźć". Owszem mogę powiedzieć, że przebija z tej ciemnej dostojnej szarości, ale bardziej granat, kolor jest naprawdę bardzo ładny. Mało tego w nadkolach są czarne plastikowe nadproża, ja osobiście nie lubię kontrastu czarnych plastików z jasnym kolorem lakieru (nie przeszkadza mi to jedynie w kolorze białym i czerwonym). Przy tym kolorze bardzo delikatnie się zgrywa. Jeszcze we wtorek jak będę na jeździe próbnej, zrobię kolejne zdjęcie na powietrzu, bo sztuczne oświetlenie na pewno zmienia postrzeganie koloru.
A Ty nie możesz podjechać do salonu? Daleko masz?
Tu robiłam jeszcze fotkę szarego biznesa na superbie, też ładny. Jadąc do salonu na autostradzie (padało) przyglądałam się wszystkim autom w kolorze jasno srebrnym i takim ciemnoszarym. Najmniej brudu, jednak widać na tym ciemniejszya mnie niestety nie będzie miał kto tego niedźwiedzia "szorować" hahahahaha
Bardzo Ci dziękuję za opis koloru, trafiłaś w punkt z tym opisem (bardzo dobrze zrozumiałaś mojego posta) i utwierdziłaś mnie
w przekonaniu, że zostałam wprowadzona w błąd.
I teraz to dopiero mam problem (lepiej teraz, niż po odbiorze
Milesia - bardzo dziękuję Ci za opis, wiedziałam, że z nikim się tak nie dogadam, jak z drugą kobietą