a ta fotka to czasem nie z salonu w bydgoszczy?
Gdzie można obejrzeć premierowego Kodiaka?
- milesia
- Samochód: KODIAQ Style 1,4 TSI 150kM
Re: Gdzie można obejrzeć premierowego Kodiaka?
nie, to nie w Bydgoszczy
Warszawa Auto-Wimar Aleje Jerozolimskie 249B
http://www.skoda.auto-wimar.pl/
Wczoraj byłam....dotykałam, głaskałam, przytulałam

Do miłego
Milesia
Milesia
Dawno Ciebie nie było.milesia pisze: ↑23 lut 2017, 22:49nie, to nie w Bydgoszczy
Wczoraj byłam....dotykałam, głaskałam, przytulałam![]()
![]()
hahahaha mój "MISIO"
Mieszasz mi znowu z tym kolorem. Na zdjęciu bardzo fajnie się prezentuje. Zaczynam się zastanawiać, czy babka w salonie nie wprowadziła mnie w błąd...
Pogadajmy o kolorach jak baby - czy jest bardziej jasny, czy ciemny?
Czy przebija w nim niebieski?
Czy możesz mi opisać ten kolor?
Sorry za te dziwne pytania, ale jak pamiętasz lub nie, pisałam wcześniej, że na kulce bardzo mi się ten kolor podobał, ale na Octavii - nie (chociaż nie wiem, czy nie zostałam wprowadzona w błąd przez przechodzącą kobietę), bo na Twoim zdjęciu i w konfiguratorze wygląda inaczej, dużo lepiej
- milesia
Hejka, jak pamiętasz też miałam wątpliwości, co do quartz'a, ale kiedy zobaczyłam na żywo to był impuls, że ten i tylko ten. Agnes: miałam na uwadze to, co napisałaś o przebijającym niebieskim kolorze (którego ja nie trawię), próbowałam go "odnaleźć". Owszem mogę powiedzieć, że przebija z tej ciemnej dostojnej szarości, ale bardziej granat, kolor jest naprawdę bardzo ładny. Mało tego w nadkolach są czarne plastikowe nadproża, ja osobiście nie lubię kontrastu czarnych plastików z jasnym kolorem lakieru (nie przeszkadza mi to jedynie w kolorze białym i czerwonym). Przy tym kolorze bardzo delikatnie się zgrywa. Jeszcze we wtorek jak będę na jeździe próbnej, zrobię kolejne zdjęcie na powietrzu, bo sztuczne oświetlenie na pewno zmienia postrzeganie koloru.agnes pisze: ↑23 lut 2017, 23:02Dawno Ciebie nie było.milesia pisze: ↑23 lut 2017, 22:49nie, to nie w Bydgoszczy
Wczoraj byłam....dotykałam, głaskałam, przytulałam![]()
![]()
hahahaha mój "MISIO"
![]()
Mieszasz mi znowu z tym kolorem. Na zdjęciu bardzo fajnie się prezentuje. Zaczynam się zastanawiać, czy babka w salonie nie wprowadziła mnie w błąd...
Pogadajmy o kolorach jak baby - czy jest bardziej jasny, czy ciemny?
Czy przebija w nim niebieski?
Czy możesz mi opisać ten kolor?
Sorry za te dziwne pytania, ale jak pamiętasz lub nie, pisałam wcześniej, że na kulce bardzo mi się ten kolor podobał, ale na Octavii - nie (chociaż nie wiem, czy nie zostałam wprowadzona w błąd przez przechodzącą kobietę), bo na Twoim zdjęciu i w konfiguratorze wygląda inaczej, dużo lepiej![]()
A Ty nie możesz podjechać do salonu? Daleko masz?
Tu robiłam jeszcze fotkę szarego biznesa na superbie, też ładny. Jadąc do salonu na autostradzie (padało) przyglądałam się wszystkim autom w kolorze jasno srebrnym i takim ciemnoszarym. Najmniej brudu, jednak widać na tym ciemniejszy

Kurcze ilekroć spoglądam na fotki mojego "MISIA" gębula mi się cieszy od ucha do ucha
mówią, że mężczyźni mają czasem fioła na punkcie swojego auta, ale ja chyba się do niego przeprowadzę na jakiś czas kiedy go już odbiorę hahahahahaha mam go na tapecie telefonu, tableta, lapka ufff..... ciśnienie mi skacze hahahahaha

Do miłego
Milesia
Milesia
- milesia
Do miłego
Milesia
Milesia
Te szarości wyglądają pięknie jak są wypolerowane, lśniące na fotkach i wystawach. Już od jakiegoś czasu przyglądam się SUVom na drogach, zwracam uwagę jak prezentują się różne kolory i niestety wszelkie szarości, grafity gdy są przybrudzone moim zdaniem zupełnie tracą swój urok. Ale myślę, że jak ktoś raz w tygodniu będzie go pucował, woskował to będzie zawsze piękny
edit: proszę o nie cytowanie tak dużych zdjęć. Poprawiłem posty. --root
@milesia - dzięki za fotki.
Potwierdziły one słuszność decyzji o zmianie koloru
Potwierdziły one słuszność decyzji o zmianie koloru
- milesia
@BikeBert
czy wręcz odwrotnie, jednak Ci się nie podoba ten kolor i będzie szary biznes ??
Do miłego
Milesia
Milesia