No to mi teraz klina zabiłeś
Poważnie łatwo na nim widać kurz i brud?
Jaki w takim razie wybrałeś teraz kolor?
Dobrze powiedziane, tudzież napisane
Jaka zatem decyzja, Quarz zostaje?
No to mi teraz klina zabiłeś
Dobrze powiedziane, tudzież napisane
Zamówiłam brąz mato.
Haaaaaa!! ooo rany mam identyczne spostrzeżenia... po jakimś czasie i po dziesiątkach filmów obejrzanych w necie Szary Quarz wydaje się być smutny. Kodiaq ma znikomą ilość chromu i może dlatego wydaje się być "smutny", jednak jaśniejszy kolor go "rozświetla"BikeBert pisze: ↑05 lut 2017, 11:58Ja początkowo wybrałem Szary Quarz, bo wydawał mi się podkreślać majestat tego auta, a czarne plastikowe dodatki nie wyróżniały by się zbytnio od całości. Jednak po słusznej uwadze dziewczyny [twierdziła, że jest zbyt ponury i smutny] oraz przejrzeniu kilku video-recenzji, zmieniłem kolor na Szary Business. Byliśmy obejrzeć ten kolor [Business] w salonie na Superbie i bardzo nam się spodobał, zwłaszcza z antracytowymi felgami. Mam nadzieję, że na większym aucie będzie się prezentował równie dobrze.
Obecnie mam typowo srebrne auto jest bardzo praktyczne w utrzymaniu jeśli chodzi o widoczność kurzu lub ewentualnych zarysowań. Wydaje mi się, że kurz byłby bardziej widoczny na ciemniejszym aucie. Poza tym, jaśniejsze auta nie nagrzewają się latem, tak jak ciemne; w Chorwacji to dosyć ważna zaleta, a biały kolor [wraz z niebieskim i czerwonym] oraz jasna tapicerka zostały wykreślone z listy potencjalnych opcji na samym początku przez dziewczynę. Na szczęście co do wyboru opcji pozostawiła mi wolną rękę, a nawet dwie![]()
Jak będę pamiętał, to zrobię zdjęcie i wrzucę
Na razie żaden, czekam na jazdy próbne… Choć na podstawie Superbów podoba mi się Szary Quartz.
Ja wzięłam brąz mato (też jasną tapicerkę), ale mąż cały czas podgaduje w sprawie tego brązu magnetic.wojo pisze: ↑09 lut 2017, 20:09Mi sie marzył błekit ktory brylował na prezentacjach chyba blue race ale niestety kodiaq na Polske w tym kolorze nie występuje, narobili mi tylko smaka wrrrrr. Wybrałem więc po małym namyśle i namowach żony brąz magnetic, do tego jasna tapicerka więc powinno się ładnie komponować
Tak ja widziałem superba w salonie i dlatego się między innymi zdecydowałem, minus to częsta wizyta w myjni ale przecież codziennie się sam myjeagnes pisze: ↑09 lut 2017, 20:55Ja wzięłam brąz mato (też jasną tapicerkę), ale mąż cały czas podgaduje w sprawie tego brązu magnetic.wojo pisze: ↑09 lut 2017, 20:09Mi sie marzył błekit ktory brylował na prezentacjach chyba blue race ale niestety kodiaq na Polske w tym kolorze nie występuje, narobili mi tylko smaka wrrrrr. Wybrałem więc po małym namyśle i namowach żony brąz magnetic, do tego jasna tapicerka więc powinno się ładnie komponować
Widzieliście auto w tym kolorze? jakie?
No właśnie, jak nie urok, to ... przemarsz wojsk.wojo pisze: ↑09 lut 2017, 21:45Tak ja widziałem superba w salonie i dlatego się między innymi zdecydowałem, minus to częsta wizyta w myjni ale przecież codziennie się sam myjeagnes pisze: ↑09 lut 2017, 20:55Ja wzięłam brąz mato (też jasną tapicerkę), ale mąż cały czas podgaduje w sprawie tego brązu magnetic.wojo pisze: ↑09 lut 2017, 20:09Mi sie marzył błekit ktory brylował na prezentacjach chyba blue race ale niestety kodiaq na Polske w tym kolorze nie występuje, narobili mi tylko smaka wrrrrr. Wybrałem więc po małym namyśle i namowach żony brąz magnetic, do tego jasna tapicerka więc powinno się ładnie komponować
Widzieliście auto w tym kolorze? jakie?![]()