Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
Skrimer
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI STYLE W OCZEKIWANIU

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: Skrimer »

Mike pisze:
03 mar 2017, 12:46
Witajcie, ja złożyłem zamówienie pod koniec Grudnia i miałem wynaczony termina na 19 tydzień. Wczoraj natomiast dostałem telefon że termin się przesunał.. i tu niespodzianka na 13 tydzień. Mam więc nadzieję że się utrzyma. Nie jestem przekonany co do koloru ale wolę nie kombinować ze względu na terminy...
hmmm też mam 2.0 TSI i info ,że 20 tydzień ciekawe czy za chwile nie przesuną go na wcześniejszy :)

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

frutis13
Samochód: KODIAQ 2.0 TDI 140kW Style

Post autor: frutis13 »

Wojo wybrałem praktycznie bliźniaczą wersję poza kolorem (Czarny) i fotele wybrałem z alkantary. Czy fotele masz elektrycznie sterowane? Bo niestety mój termin się wydłużył właśnie ze względu na fotele..

wojo
Samochód: volvo xc70

Post autor: wojo »

frutis13 pisze:
03 mar 2017, 19:30
Wojo wybrałem praktycznie bliźniaczą wersję poza kolorem (Czarny) i fotele wybrałem z alkantary. Czy fotele masz elektrycznie sterowane? Bo niestety mój termin się wydłużył właśnie ze względu na fotele..
Fotele zwykłe - chyba na szczęście :P a kiedy Ty zamówiłeś i jaki masz termin

Rafał
Samochód: 2.0 tsi lava blue

Post autor: Rafał »

dziś poznałem datę produkcji - 19 tydzień (połowa maja). auto zamówione 17 luty. wstępnie było 1.4 dsg style + dach, hak, fresh, 230v, kamera cofania i alarm, lava blue.
dziś zmieniłem na większy silnik 2.0 dsg 4x4 te same dodatki + rozpoznawanie znaków + DRIVING MODE SELECT - wybór profilu jazdy dla napędu 4x4 (z funkcją OFF-ROAD - tryb wspomagania jazdy w trudnym terenie), HHC - Hill Hold Control (to jest darmo dla napędu 4x4, ale trzeba to dodać bo inaczej nie dołożą tego).
jest opcja przyspieszenia produkcji ;)

frutis13

wojo pisze:
04 mar 2017, 9:36
frutis13 pisze:
03 mar 2017, 19:30
Fotele zwykłe - chyba na szczęście :P a kiedy Ty zamówiłeś i jaki masz termin
Zamawiałem pod koniec listopada. Termin 18-19tydzień. Pierwotnie miało być w 9 tygodniu.

Greg
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI

Post autor: Greg »

Czesc,

ja zamawialem 4 grudnia ( 2.0 TSI, DSG 4x4, dach, fotele zwykle, wersja style, pakiet rodzinny). Dzis dzwonilem do dealera i w tym tygodniu produkuja moj samochod. Za dwa tygodnie powinien juz byc w Warszawie :)

artur
Samochód: kodiaq 2.0 tsi

Post autor: artur »

Witam.Ja zmawiałem 19 grudnia 1.4tsi dsg style z napędem na jedną ośkie ale 15 lutego zmieniłem na 2.0 tsi dsg 4x4 w wersji ambition z kilkoma dodatkami pakiet fresh,podgrzewane fotele i kierownica z łopatkami,wybór profilu jazdy,nawigacja amundsen,hhc,pakiet komfortowego snu,cargo,wewnętrzne oświetlenie led.Termin produkcji pokazuje 24 tydzień czyli połowa czerwca.Długo :( :(

agnes
Samochód: Skoda Kodiaq 2,0 TDI

Post autor: agnes »

artur pisze:
06 mar 2017, 18:02
Witam.Ja zmawiałem 19 grudnia 1.4tsi dsg style z napędem na jedną ośkie ale 15 lutego zmieniłem na 2.0 tsi dsg 4x4 w wersji ambition z kilkoma dodatkami pakiet fresh,podgrzewane fotele i kierownica z łopatkami,wybór profilu jazdy,nawigacja amundsen,hhc,pakiet komfortowego snu,cargo,wewnętrzne oświetlenie led.Termin produkcji pokazuje 24 tydzień czyli połowa czerwca.Długo :( :(
To nie jest długo, uwierz mi...
Gdzie zamawiałeś?

frutis13

Dziś odwiedziłem salon w którym zamawiałem samochód, z myślą, że zrezygnuję z elektrycznych foteli jeśli to one powodują że z 9 tygodnia wyleciałem aż na 19tydzień. W rozmowie sprzedawca zasugerował, żebym wstrzymał się z decyzją do 10-go ponieważ moja sprawa przez Poznań trafiła już nawet do Kvasin i podobno samochód mam otrzymać do połowy kwietnia. Trochę trudno mi w to uwierzyć ale postanowiłem wstrzymać się jeszcze tydzień i może uda się otrzymać samochód w pierwotnej konfiguracji w przyzwoitym terminie. ;)

Skrimer
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI STYLE W OCZEKIWANIU

Post autor: Skrimer »

Agnes a Ty jaki masz w końcu termin?

ODPOWIEDZ