Super wiadomość! To może ja też będę odbierać w tym samym czasieTomala72 pisze: ↑16 lip 2017, 21:14W najbliższym tygodniu (29) będzie dostawa z fabryki 70-100 sztuk do rozdysponowania. Ja akurat jestem w tej puli także myślę, że za tydzień-półtora będę w grupie posiadaczy Kodiaqa.
PS. Chyba zbierali większą partię do transportu bo o wyprodukowaniu miałem informację w ostatnim dniu czerwca.
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
MagdaBK
- Samochód: Skoda Kodiaq TDI 2.0 150 KM
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
To pochwalcie sie niezwłocznie w odpowiednim wątku
I ze zdjęciami 
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Normalnie nie wierzę, ale mam podobno zatwierdzony 31 tydzień produkcji! Jeden wielki SZOK!
Brawo
Czekamy na foty po odbiorze
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
Witam, chciałem poinformować forumowiczów, że ja zamówiłem Kodiaqa 2.0 TSI z paroma dodatkami w Warszawie 14.04. i podczas mojej obecności pan Tomek, notabene bardzo miły i kompetentny poinformował mnie, że mój Kodiaq wpadł na 50 tydzień produkcji. Jeśli się nic nie zmieni, to będę miał prezent na Sylwestra albo przed III Królami 
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Tak naprawdę żeby odebrać przed 2018 to spóźniłeś się z zamówieniem o dobry miesiąc a nawet pięć (są tacy na forum co to przewidzieli).LionHeart pisze: ↑17 lip 2017, 19:16Witam, chciałem poinformować forumowiczów, że ja zamówiłem Kodiaqa 2.0 TSI z paroma dodatkami w Warszawie 14.04. i podczas mojej obecności pan Tomek, notabene bardzo miły i kompetentny poinformował mnie, że mój Kodiaq wpadł na 50 tydzień produkcji. Jeśli się nic nie zmieni, to będę miał prezent na Sylwestra albo przed III Królami![]()
Jedyne pocieszenie to, że będziesz miał nowszy egzemplarz. Życzę cierpliwości bo warto.
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
To czekamy na foty i opis opcji 
Pozdrawiam
Dual
Dual
Dzięki Tomala. Skoro już tyle czekam to miesiąc w tą czy w drugą stronę nie zrobi większej różnicy. Ale jak byłem w salonie, to jeszcze raz sobie obejrzałem wystawowego w białym kolorze i wyobraziłem sobie, że to już mój. Fajnie mu wyglądają światła ledowe z przodu i cały grill. I posprawdzałem plastiki i uchwyty i tam niby nic nie trzeszczało, piszczało itp.