Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
MagdaBK
- Samochód: Skoda Kodiaq TDI 2.0 150 KM
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Ja zamówiłam na początku marca z przewidywanym terminem na 21.07 ale niestety teraz okazuje się że ten termin jest nierealny i nie wiadomo czy Kodiaczek będzie w ogóle do końca wakacji...
smuteczek bo poprzedni samochód już sprzedany, a myślałam, że na urlop pojadę już moim nowym niedźwiadkiem ehhh
-
frutis13
- Samochód: KODIAQ 2.0 TDI 140kW Style
Ja miałem duże opóźnienie w stosunku do daty odbioru na umówie i salon mocno się postarał by mi to wynagrodzić. Myśle że mając datę na umówię można mocno naciskać na salon..
-
Niedźwiadeq
- Samochód: kodiaq 2.0 Tdi DSG style + dodatki
Wg mnie to jest loteria. Ja zamawialem 13.03. Pierwotny termin to 31 08. Tak bylo w umowie. Okazuje sie ze dzis moj Niedzwiadek zostal zarejestrowany i ...w piatek odbiór. Trzeba naciskać handlowca.
-
MagdaBK
Jestem w stałym kontakcie z salonem.. praktycznie telefon jest co 2 dzień, i podobno samochód już jest na produkcji tylko brakuje jakiegoś komponentu i czekają na dostawcę.. hmmm mam nadzieję że to nie ściema i że dostawca nie jest z Chin bo wtedy faktycznie czas czas oczekiwania może być dłuuuugi 
zdradzisz w czym to niby pomaga?
Chciałem tylko dodać, że dzięki tu obecnej Milesi będę miał samochód w mojej konfiguracji produkowany w 33 tygodniuWaty pisze: ↑06 lip 2017, 7:52Gratuluję tym co już odebrali. U mnie historia z goła inna niż u Duala. Jeśli kogoś zainteresuje i ku przestrodze viewtopic.php?f=37&t=239
Zapraszam na mojego bloga ogrodniczego: www.rosnij.pl
Kolor po dwóch tygodniach i jak - aczkolwiek wszystkie zmiany były niby konsultowane przed wprowadzeniem, żeby nie wydłużyły terminu.
A jeżeli chodzi o mnie to nie zauważyłem, żeby naciskanie na handlowca się dało.
Generalnie nie chce zapału gasić przedmówcom, ale jest aktualnie urlop w fabryce, a terminy produkcji póki się nie zamrożą nie są miarodajne. Ale bądźmy dobrej myśli.
-
MagdaBK
Yes yes yes
właśnie jestem po rozmowie z przemiłym panem Miłoszem z TMT i wiem, że mój Kodiaczek zjechał już z linii produkcyjnej i czeka na wysyłkę do Polski. Na przełomie lipca / sierpnia odbieram 
- milesia
- Samochód: KODIAQ Style 1,4 TSI 150kM
Waty pisze: ↑13 lip 2017, 7:08Chciałem tylko dodać, że dzięki tu obecnej Milesi będę miał samochód w mojej konfiguracji produkowany w 33 tygodniuWaty pisze: ↑06 lip 2017, 7:52Gratuluję tym co już odebrali. U mnie historia z goła inna niż u Duala. Jeśli kogoś zainteresuje i ku przestrodze viewtopic.php?f=37&t=239Oczywiście już u innego dealera.
@Waty, Ty lepiej zadzwoń i zapytaj czy przypadkiem już nie jest w produkcji
Do miłego
Milesia
Milesia
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
W najbliższym tygodniu (29) będzie dostawa z fabryki 70-100 sztuk do rozdysponowania. Ja akurat jestem w tej puli także myślę, że za tydzień-półtora będę w grupie posiadaczy Kodiaqa.
PS. Chyba zbierali większą partię do transportu bo o wyprodukowaniu miałem informację w ostatnim dniu czerwca.
PS. Chyba zbierali większą partię do transportu bo o wyprodukowaniu miałem informację w ostatnim dniu czerwca.