polecam kurs czytania ze zrozumieniem a nie szukanie afery i bicie piany.rafalhtc pisze: ↑30 cze 2017, 8:47Jarek Ty jak zwykle pokazujesz, że sprzedawcą roku nie jesteś i w pierwszej 100tce też raczej Cię nie ma.
Napisałem koledze Dual, że można zrobić to szybciej po czym Ty ponownie stwierdzasz( co robiłeś/pisałeś w wielu postach wcześniej), że ewentualny telefon do sprzedawcy skutkuje tym, że obsłuży on Klienta źle i od niechcenia. Nie mierz wszystkich sprzedawców swoją miarą.
Już Ci parę osób napisało, że tym reklamy salonu w którym pracujesz nie zrobisz.
I jak pytasz mnie o procedury to proszę Cię nie mów mi, że jeśli auto już stoi w salonie, a dokumenty leasingowe są podpisane to trzeba jeszcze tygodnia na załatwienie reszty formalności i wydania auta.
U Ciebie pewnie tak jest bo Tobie się raczej nie wypada narzucać i przeszkadzać w Twoich licznych obowiązkach, żebyś przypadkiem nie wyrzucił Klienta z hukiem z salonu albo jak to kiedyś napisałeś odpłacił się mu w przyszłości przy serwisie.
Wysłane z Tapatalk
I wybacz, ale wycieczek pod moim adresem sobie nie życzę. Przekręcania moich słów tym bardziej.
Nie znasz mnie i nie wiesz jak wygląda kupowanie u mnie samochodu. Wyszukałeś sobie cenę i na tym zakończyłeś proces zakupu, a teraz żądasz, bo ty przecież kupiłeś i ci się należy.
Na brak zadowolonych klientów jakoś nie narzekam. Twoja opinia jest cenna, ale wybacz, jakoś mnie nie rusza.
Młego weekendu.