Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
Awatar użytkownika
MarcinBig
Samochód: Skoda Kodiaq 2.0TSI Style

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: MarcinBig »

Skorek pisze:
29 cze 2017, 16:43
No to czekamy na fotki... masz tam jakiś obiekt sportowy
No to narodziła się nam nowa świecka tradycja... Kodiaq w oparach Sportu :lol: :lol: :lol:

:lol: Miś! Miś! Świńska rura nie miś! :lol:

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

lighting
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI

Post autor: lighting »

Skorek pisze:
29 cze 2017, 16:43
No to czekamy na fotki... masz tam jakiś obiekt sportowy
Jedyny sensowny w Krakowie już wykorzystany :(
Ale auto odbieram w sobotę / poniedziałek i coś się wymyśli.
DO developer

Dual
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style

Post autor: Dual »

A ja we wtorek. Ale jest w Wawie i jutro bedzie rejestrowany. Zrobilem kilka fotek ale mam jedna nieścisłość. Miały być fele 18" a sa 19" :(
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style

lighting
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI

Post autor: lighting »

Dual pisze:
29 cze 2017, 18:58
A ja we wtorek. Ale jest w Wawie i jutro bedzie rejestrowany. Zrobilem kilka fotek ale mam jedna nieścisłość. Miały być fele 18" a sa 19" :(
Na podstawie doświadczeń Agnes wnioskuję, że ciężko Ci to będzie odkręcić... chociaż koła zmienić prościej niż kolor auta :)
DO developer

Rafał
Samochód: 2.0 tsi lava blue

Post autor: Rafał »

Dual pisze:
29 cze 2017, 18:58
triglav czy sirius?

Dual

triglavy
Ostatnio zmieniony 29 cze 2017, 21:34 przez Dual, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Dual

Niedźwiadeq
Samochód: kodiaq 2.0 Tdi DSG style + dodatki

Post autor: Niedźwiadeq »

Czy ktos odbiera w najblizszym czasie miska w Poznaniu?

Awatar użytkownika
Jarek104
Samochód: E39 528i

Post autor: Jarek104 »

rafalhtc pisze:
28 cze 2017, 20:49
Praktycznie to nawet w dniu podpisania umowy można auto odebrać. Zależy to i od pracownika banku jak i pracownika dealera- czyli ich zapału i chęci. Jednak nawet jakby się ociągali to góra 2 dni powinni bo wszystko jest załatwione i wystarczy wyrobić już tylko tablice i dostarczyć je do ASO. Ci robię ostatnie mycie i gra. W moich ostatnich dwóch autach tablice przywiózł doradca banku, a ja już czekałem w salonie i trzeba je było już tylko zamontować, zrobić odbiór auta z oględzinami i heja w drogę:)
Aby jednak tak szybko się to działo faktem jest, że musiałem ładnie tego przypilnować:p

Dual tak więc telefon do banku i dealera i ich popędzaj. Np. za 2 dni mam ważny wyjazd i musimy dokończyć formalności.

Wysłane z Tapatalk
uwielbim takie mądrosci..
Rozumiem, ze pracujesz w tym na codzień, znasz procedury których salony sie trzymają a kupując auto w leasingu zapewne sam rejestrujesz a jak zrobi to doradca, to dodatkowy ukłon w Twoją stronę?
I nie, dzwonienie do handlowca 3 razy dziennie i "poganianie go" zaowocuje co najwyżej krótszym wydaniem - tu podpisać, t sa kluczyki, auto stoi tam. Do wdzenia.

Dual

No coz, chcialbym juz miec Miska na weekend, ale z drugiej strony wole poczekac aby sie ktos nie pomylił? Pracuje w serwisie i wiem ze jak nie mam czasu pomyslec i sie skupic na temacie wtedy zdarzaja sie pomyłki.
Szczegolnie ze mam jedna niescisłość i wolalbym aby było to dobrze załatwione i zebym na 18" Elbrusach wyjechał.
Pozdrawiam
Dual

rafalhtc
Samochód: Hyundai Tucson 2017| 1.6 GDI | Comfort + Navi

Post autor: rafalhtc »

Jarek Ty jak zwykle pokazujesz, że sprzedawcą roku nie jesteś i w pierwszej 100tce też raczej Cię nie ma.
Napisałem koledze Dual, że można zrobić to szybciej po czym Ty ponownie stwierdzasz( co robiłeś/pisałeś w wielu postach wcześniej), że ewentualny telefon do sprzedawcy skutkuje tym, że obsłuży on Klienta źle i od niechcenia. Nie mierz wszystkich sprzedawców swoją miarą.
Już Ci parę osób napisało, że tym reklamy salonu w którym pracujesz nie zrobisz.
I jak pytasz mnie o procedury to proszę Cię nie mów mi, że jeśli auto już stoi w salonie, a dokumenty leasingowe są podpisane to trzeba jeszcze tygodnia na załatwienie reszty formalności i wydania auta.
U Ciebie pewnie tak jest bo Tobie się raczej nie wypada narzucać i przeszkadzać w Twoich licznych obowiązkach, żebyś przypadkiem nie wyrzucił Klienta z hukiem z salonu albo jak to kiedyś napisałeś odpłacił się mu w przyszłości przy serwisie.

Wysłane z Tapatalk

ODPOWIEDZ