Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
fonus, badz cierpliwy, ja mialem zamowienie 28.02.2017 i mialem co jakis czas terminy do 01/2018 wlacznie. A Ty nie masz wiec sie dowiesz jak sie zamrozi i moze bedzie mila niespodzianka. Po prostu dzwon do swojego sprzedawcy i go molestuj. Wiesz takie "zmeczenie materiału" aż "peknie" i się wygada. 
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
- fonus
- Samochód: Kodiaq 1.4 TSI ACT 150 KM 2WD DSG Brąz Magnetic
Dzięki, tak sobie myślę że to nawet dobra strategia, nie poda mi tygodnia produkcji w ogóle, to nie będę się potem martwił jak termin się przesunie
Na szczęście nie pali się. Chyba sobie domówię cantona, a co! 
-
Dual
Mój Miś się ponoć własnie produkuje, i jeśli wszytko pójdzie dobrze może odbiorę do końca 27 tygodnia. Ale fajnie... będzie na wakacje. Juuupppiii....
Pozdrawiam
Dual
Dual
Jakby dealerzy/importer mieliby kilka miśków do wypożyczenia na jakiś max.czas (np. na 2 tygodnie) za czas oczekiwania to zrobiliby dobrą robotę i mniej ludzie by się denerwowali że długo czekają. Co Wy na to? Może podeślemy propsa do Skody?
Szczerze powiedziawszy szkoda papieru
Pomysł fajny, ale wykonanie raczej mission impossible niestety...
Swoją drogą Dual gratulacje
Mnie ciekawi... dostałem info, że samochód sięwyprodukował 1 czerwca..... mamy 20 i cisza... tak nie miałem go odbierać przed koncem sierpnia, ale czekam na sygnał aby go obejrzeć.. 20 dni na transport to standard czy za długo i na odbiór iść z miernikiem lakieru? 
Nie wiem czemu nie miałbyś iść z miernikiem. To Twoje wydawane pieniądze i to nie małe!
Z tego co me dzisiaj handlowiec powiedział (oczywiście po moim kontakcie), w pierwszych dwóch tygodniach lipca fabryka ma sezon urlopowy. W związku z czym do połowy lipca raczej terminy się nie pozmieniają.
-
Dual
ooooo... Oj to dobrze ze teraz moj produkuja. Podobno mam go odebrac do 7.07.2017. Zobaczymy. Dzieki Pyzian. Spoko doczekasz sie.
Pozdrawiam
Dual
Dual
- fonus
- Samochód: Kodiaq 1.4 TSI ACT 150 KM 2WD DSG Brąz Magnetic
Dual trzymam kciuki