Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
Dual
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: Dual »

fonus, badz cierpliwy, ja mialem zamowienie 28.02.2017 i mialem co jakis czas terminy do 01/2018 wlacznie. A Ty nie masz wiec sie dowiesz jak sie zamrozi i moze bedzie mila niespodzianka. Po prostu dzwon do swojego sprzedawcy i go molestuj. Wiesz takie "zmeczenie materiału" aż "peknie" i się wygada. ;)

Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

Awatar użytkownika
fonus
Samochód: Kodiaq 1.4 TSI ACT 150 KM 2WD DSG Brąz Magnetic

Post autor: fonus »

Dzięki, tak sobie myślę że to nawet dobra strategia, nie poda mi tygodnia produkcji w ogóle, to nie będę się potem martwił jak termin się przesunie ;-) Na szczęście nie pali się. Chyba sobie domówię cantona, a co! 8-)

Dual

Mój Miś się ponoć własnie produkuje, i jeśli wszytko pójdzie dobrze może odbiorę do końca 27 tygodnia. Ale fajnie... będzie na wakacje. Juuupppiii....;)
Pozdrawiam
Dual

sebur
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG

Post autor: sebur »

Jakby dealerzy/importer mieliby kilka miśków do wypożyczenia na jakiś max.czas (np. na 2 tygodnie) za czas oczekiwania to zrobiliby dobrą robotę i mniej ludzie by się denerwowali że długo czekają. Co Wy na to? Może podeślemy propsa do Skody?

pyzian
Samochód: Kodiaq 2.0 TDI 190 KM

Post autor: pyzian »

sebur pisze:
20 cze 2017, 16:56
Jakby dealerzy/importer mieliby kilka miśków do wypożyczenia na jakiś max.czas (np. na 2 tygodnie) za czas oczekiwania to zrobiliby dobrą robotę i mniej ludzie by się denerwowali że długo czekają. Co Wy na to? Może podeślemy propsa do Skody?
Szczerze powiedziawszy szkoda papieru :) mi Skoda już nawet przestała odpowiadać na reklamację, a jak odpisała to tak ogólnie, że szkoda gadać.
Pomysł fajny, ale wykonanie raczej mission impossible niestety...

Swoją drogą Dual gratulacje :). Mnie niestety dalej i Skoda i dealer olewa, ale co zrobisz :roll:

Ethel
Samochód: Kodiaq 1.4 TSI DSG Style

Post autor: Ethel »

Mnie ciekawi... dostałem info, że samochód sięwyprodukował 1 czerwca..... mamy 20 i cisza... tak nie miałem go odbierać przed koncem sierpnia, ale czekam na sygnał aby go obejrzeć.. 20 dni na transport to standard czy za długo i na odbiór iść z miernikiem lakieru? :P

Everred
Samochód: Skoda Kodiaq Style 2.0 TSI

Post autor: Everred »

Nie wiem czemu nie miałbyś iść z miernikiem. To Twoje wydawane pieniądze i to nie małe!

pyzian
Samochód: Kodiaq 2.0 TDI 190 KM

Post autor: pyzian »

Z tego co me dzisiaj handlowiec powiedział (oczywiście po moim kontakcie), w pierwszych dwóch tygodniach lipca fabryka ma sezon urlopowy. W związku z czym do połowy lipca raczej terminy się nie pozmieniają.

Dual

ooooo... Oj to dobrze ze teraz moj produkuja. Podobno mam go odebrac do 7.07.2017. Zobaczymy. Dzieki Pyzian. Spoko doczekasz sie.
Pozdrawiam
Dual

Awatar użytkownika
fonus
Samochód: Kodiaq 1.4 TSI ACT 150 KM 2WD DSG Brąz Magnetic

Post autor: fonus »

Dual trzymam kciuki

ODPOWIEDZ