z jakim silnikiem zamówiłeś ?artly pisze: ↑07 paź 2023, 11:12Ja Rav4 odrzuciłem ze wzgledu na mały uciąg na haku tylko 800kg, a potrzebuję 1500kg. Brałem pod uwagę jeszcze Mazdę CX5 ale sprzedawca delikatnie mówiąc mnie spławił, a stała u nich na placu taka jakby mi pasowała, rozpatrywałem jeszcze Toresa tylko jakoś silnik 1.5 benzyna mi nie leży do uciągu 1500kg plus jeszcze nie do końca jestem pewny marki Ssangyong. Więc został Kodiaq, który na szczęście ma jeszcze normalne przyciskiCahir pisze: ↑06 paź 2023, 16:39U mnie były tylko 3 auta do wyboru:
Rav4, Kodiaq i Volvo. To ostatnie odpadło z powodu budżetu. Kodiaq wygrał właśnie większym bagażnikiem, bo doposażenie było nawet podobne, lub Ravka miała nawet częściowo lepsze (spryskiwacze reflektorów, hybryda, kamera 360 itp). No nic, zobaczymy.... Szkoda, że nie można mieć kamery 360 w wersji sportline przydaĺaby czasmi na wąskich drogach lub parkowaniu przyczepy pod wiatę.
A co do czasu oczekiwania to zamówienie z końca sierpnia i mam jeszcze nie potwierdzony termin produkcji na 47 tydzień.
W benzynie czy w dieslu?
pzdr
Włodek