8 miesięcy i 23 dni
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
No to zostałem już chyba jako ten, który najwcześniej zamówił i jest bez terminu produkcji. Pocieszam się, że realnie będę czekać tyle co moi poprzednicy wyżej tj. ok. 10 miesięcy. Zatem w ciągu miesiąca liczę, że będzie jakaś informacja.
8 miesięcy i 23 dni
8 miesięcy i 23 dni
-
jacek-jequ
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI L&K
Pocieszę ciebie - zamówienie 13 czerwca 2022
- dostałem informacje że już sie wyprodukowało - odbiór za około 2 tygodnie
Dziś odebrałem 1,5 TSI Style + Comfort + podwójne szyby.
Zamówiony pod koniec maja. Chyba ktoś zrezygnował i na jego miejsce wskoczyłem. Auto wyprodukowane przed przerwą wakacyjną czekało 2 tygodnie na kontrolę jakości.
Zamówiony pod koniec maja. Chyba ktoś zrezygnował i na jego miejsce wskoczyłem. Auto wyprodukowane przed przerwą wakacyjną czekało 2 tygodnie na kontrolę jakości.
Dostałem od sprzedawcy w Skodzie informację, że w listopadzie producent ma pokazać kolejną wersję Kodiaqa i że w styczniu mają zacząć produkcję. Nie wiadomo, jak z produkcją poprzedniej wersji, sprzedawca powiedział, że jest możliwe, że do końca roku ją zakończą, bo będą musieli przekonfigurować fabryki.
A ja chyba wrócę na forum, bo po 1.5 roku jazdy Kodim Style 1.5 TSI chcę się teraz przesiąść na 2.0 TSI 4x4 L&K (w ramach powolnego przygotowania do bawienia się w camping). Tak więc witam ponownie i trzymam kciuki za tych, którzy jeszcze czekają na wymarzone autko
A ja chyba wrócę na forum, bo po 1.5 roku jazdy Kodim Style 1.5 TSI chcę się teraz przesiąść na 2.0 TSI 4x4 L&K (w ramach powolnego przygotowania do bawienia się w camping). Tak więc witam ponownie i trzymam kciuki za tych, którzy jeszcze czekają na wymarzone autko
Jest informacja od dealera. Samochód wyprodukowany, czyli tak jak miałem podane ostatnio 21-23 sierpień.
Zamówienie z 20.02.2023 L&K 2.0 TSI - wszystkie dodatki bez Webasto.
Teraz około 2 tyg do odbioru.
Zamówienie z 20.02.2023 L&K 2.0 TSI - wszystkie dodatki bez Webasto.
Teraz około 2 tyg do odbioru.
A ja biorę z placu. 2.0 TDI 4x4 L&K z hakiem i grzana szyba z rabatem 10 000 od katalogu i Premium Care 3 lata za free. Do tego leasing równe 106% na 47 msc z wykupem 25% i wpłatą 0% 
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Na grupie Kodiaq na FB, ktoś wrzucił info że od dzisiaj importer zamyka składanie zamówień na wersję L&K i dodatkowo nie gwarantuje wyprodukowania wszystkich zamówionych modeli :/
- robkio76
- Samochód: Kodiaq 2.0TSI Style 4x4
Ja dostałem dziś informacje że kodiaq się zaczął produkować. Ma być przekazany do magazynu 30 lub 31 sierpnia i dalej logistyka.
Dealer oczekuje go na ok 15 września u siebie w salonie.
Cóż zobaczymy czy tak bedzie
Dealer oczekuje go na ok 15 września u siebie w salonie.
Cóż zobaczymy czy tak bedzie
Dealer potwierdził że jest wstrzymane przyjmowanie zamówień na wersję L&K, inne można zamawiać. Na szczęście mój dostał już termin produkcji na 38 tydzień a zamówienie złożone na początku maja