Ja znalazłem sztukę od ręki L&K i dopinam leasing. Czekanie na auto ponad rok to dosłownie idiotyzm ze strony producenta.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Ja także zaczynam się pomału niecierpliwić. Początkowa euforia już minęła i zaczyna się lekkie zniecierpliwienie. Sytuację podsyca jeszcze brak kontaktu z dealerem - nie odpisuje na zapytania meilowe.
Też macie podobnie, czy raczej lepszy kontakt z sprzedawcą?
Też macie podobnie, czy raczej lepszy kontakt z sprzedawcą?
-
Chrisser
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TDI Ambition
Mój jeszcze odbiera telefon
choć daty produkcji nie jest w stanie jeszcze finalnie potwierdzić
Z moim praktycznie zero kontaktu od podpisania zamówienia w marcu. Podobno mam odbiór we wrześniu. Podobno, bo dowiedziałem się tego po nr komisji w innym salonie skody...
-
KamiloGda
- Samochód: Skoda Kodiaq SportLine 1.5 TSI w produkcji
Czyli wszystkim marcowym wkręcają, że wrzesień. No zobaczymy... póki co 38 tydzień. W tym tygodniu niby ma być potwierdzenie na
Warszawa
-
KamiloGda
Plichta, ale na Marynarki.
16 Marzec zamówienie, podmieniona komisja z Grudnia. Termin produkcji ma się pojawić końcem wakacji niby. Teraz już nawet leasing podpisałem więc pewnie spadłem na sam dół listy "postaraj się o klienta"
Kontakt jakiś jest choć to nie to co zamawiając auto 3-4 lata temu ale chyba takie czasy iiii trzeba przywyknąć.
Rozmawiałem z przypadku z salonem w Łodzi w zeszłym tygodniu to mówił, że aktualnie 3-6 miesięcy w przypadku Full Opcji. Pytanie ile to było wabienie żebym przeszedł do nich a ile prawdy
Czekamy
16 Marzec zamówienie, podmieniona komisja z Grudnia. Termin produkcji ma się pojawić końcem wakacji niby. Teraz już nawet leasing podpisałem więc pewnie spadłem na sam dół listy "postaraj się o klienta"
Kontakt jakiś jest choć to nie to co zamawiając auto 3-4 lata temu ale chyba takie czasy iiii trzeba przywyknąć.
Rozmawiałem z przypadku z salonem w Łodzi w zeszłym tygodniu to mówił, że aktualnie 3-6 miesięcy w przypadku Full Opcji. Pytanie ile to było wabienie żebym przeszedł do nich a ile prawdy
Czekamy
-
KamiloGda
To mój 3 dni szybciej zamawiany.Novus pisze: ↑14 sie 2023, 12:48Plichta, ale na Marynarki.
Rozmawiałem z przypadku z salonem w Łodzi w zeszłym tygodniu to mówił, że aktualnie 3-6 miesięcy w przypadku Full Opcji. Pytanie ile to było wabienie żebym przeszedł do nich a ile prawdy![]()
Czekamy![]()
Zobaczymy kto szybciej odbierze.
Generalnie nie ma reguły.
Kolega od momentu zamowienia do odebrania czekał 2miesiace. Cyrk na kółkach.
Też full opcja....
Minęło mi 5msc od momentu zamowienia