Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
zalezi
Samochód: Superb w drodze

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: zalezi »

Ja znalazłem sztukę od ręki L&K i dopinam leasing. Czekanie na auto ponad rok to dosłownie idiotyzm ze strony producenta.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

Cahir
Samochód: Skoda Kodiaq Style 1,5 TSI

Post autor: Cahir »

Ja także zaczynam się pomału niecierpliwić. Początkowa euforia już minęła i zaczyna się lekkie zniecierpliwienie. Sytuację podsyca jeszcze brak kontaktu z dealerem - nie odpisuje na zapytania meilowe.

Też macie podobnie, czy raczej lepszy kontakt z sprzedawcą?

Chrisser
Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TDI Ambition

Post autor: Chrisser »

Mój jeszcze odbiera telefon :) choć daty produkcji nie jest w stanie jeszcze finalnie potwierdzić

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Fonix
Samochód: Style 1.5tsi

Post autor: Fonix »

Z moim praktycznie zero kontaktu od podpisania zamówienia w marcu. Podobno mam odbiór we wrześniu. Podobno, bo dowiedziałem się tego po nr komisji w innym salonie skody...

KamiloGda
Samochód: Skoda Kodiaq SportLine 1.5 TSI w produkcji

Post autor: KamiloGda »

Fonix pisze:
13 sie 2023, 12:22
Z moim praktycznie zero kontaktu od podpisania zamówienia w marcu. Podobno mam odbiór we wrześniu. Podobno, bo dowiedziałem się tego po nr komisji w innym salonie skody...
Czyli wszystkim marcowym wkręcają, że wrzesień. No zobaczymy... póki co 38 tydzień. W tym tygodniu niby ma być potwierdzenie na 💯. Gdańsk?

Fonix
Samochód: Style 1.5tsi

Post autor: Fonix »

Warszawa

Novus
Samochód: Kodiaq RS

Post autor: Novus »

KamiloGda pisze:
13 sie 2023, 21:13
Fonix pisze:
Czyli wszystkim marcowym wkręcają, że wrzesień. No zobaczymy... póki co 38 tydzień. W tym tygodniu niby ma być potwierdzenie na 💯. Gdańsk?
Ja mam Gdańsk 🙋‍♂️

KamiloGda

Novus pisze:
14 sie 2023, 10:11
KamiloGda pisze:
13 sie 2023, 21:13
Fonix pisze:
Ja mam Gdańsk 🙋‍♂️
Opowiadaj kiedy zamawiales i co ci obiecują hehe. Plichta lubowidzka?

Novus
Samochód: Kodiaq RS

Post autor: Novus »

Plichta, ale na Marynarki.
16 Marzec zamówienie, podmieniona komisja z Grudnia. Termin produkcji ma się pojawić końcem wakacji niby. Teraz już nawet leasing podpisałem więc pewnie spadłem na sam dół listy "postaraj się o klienta" 😁
Kontakt jakiś jest choć to nie to co zamawiając auto 3-4 lata temu ale chyba takie czasy iiii trzeba przywyknąć.
Rozmawiałem z przypadku z salonem w Łodzi w zeszłym tygodniu to mówił, że aktualnie 3-6 miesięcy w przypadku Full Opcji. Pytanie ile to było wabienie żebym przeszedł do nich a ile prawdy :roll:
Czekamy :mrgreen:

KamiloGda

Novus pisze:
14 sie 2023, 12:48
Plichta, ale na Marynarki.
16 Marzec zamówienie, podmieniona komisja z Grudnia. Termin produkcji ma się pojawić końcem wakacji niby. Teraz już nawet leasing podpisałem więc pewnie spadłem na sam dół listy "postaraj się o klienta" 😁
Kontakt jakiś jest choć to nie to co zamawiając auto 3-4 lata temu ale chyba takie czasy iiii trzeba przywyknąć.
Rozmawiałem z przypadku z salonem w Łodzi w zeszłym tygodniu to mówił, że aktualnie 3-6 miesięcy w przypadku Full Opcji. Pytanie ile to było wabienie żebym przeszedł do nich a ile prawdy :roll:
Czekamy :mrgreen:
To mój 3 dni szybciej zamawiany.
Zobaczymy kto szybciej odbierze.
Generalnie nie ma reguły.
Kolega od momentu zamowienia do odebrania czekał 2miesiace. Cyrk na kółkach.
Też full opcja....

Minęło mi 5msc od momentu zamowienia :)

ODPOWIEDZ