Continental 18 cali.
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
frutis13
- Samochód: KODIAQ 2.0 TDI 140kW Style
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Podpisujac umowę zastrzegałem, że ze względów podatkowych auto muszę odebrać do końca kwietnia. W związku z niedotrzymaniem terminu żądałem rekompensaty za "straty" podatkowe.Egon pisze: ↑24 maja 2017, 9:04Gratuluje. Ja też czekam i czekam od początku grudnia. Ale widze że masz ten sam silnik 140kw. Chyba przez te silniki takie opóźnienia. U mnie w przyszłym tyg ma sie wyprodukować ponoć. Czyli zanim odbiore to bedzie ponad pół roku. Jak to zrobiłeś że dołożyli Ci opony zimowe. Mi dzwony nie chcą nawet słyszeć żeby cokolwiek dołożyć. Nawet by sie cieszyli gdybym zrezygnował. Salon Poznań
Z tym że winnym zamieszania z jakiegoś powodu był salon a nie diler. To dyrektor z Poznania zobligował salon do tej rekompensaty. Do tej pory nikt nie chce się przyznać dla czego nie dostałem samochodu w pierwotnych terminach czyli chyba 8 i 16tydzien...
-
krzysiek
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI Style 190 KM + troche bajerów
Oby nie za dlugo to czekanie trwalo i skonczylo sie expresowym odbiorem miska jakiego zamowilas.
-
krzysiek
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI Style 190 KM + troche bajerów
Moj w drodze do szwecji a moze nawet blizej salonu. juz nawet nr rej. znam bo tu z automatu nr przydzielaja bo nie ma podzialu na wojewodzwta jak u nas. Wyprodukowal sie 18 maja
teraz do konca tygodnia jestem w PL (przy okazji musze czarne cratery wyslac) i po powrocie mam nadzieje ze bedzie na mnie czekal misiek we wlasciwym kolorze .
Witam zamawiałem kodiaqa końcem kwietnia terminu jeszcze nie mam a diler mówił ze będzie pewnie końcem roku lub 2018 bo sie limit na Polskę skończył .Jakie silniki sie produkują najszybciej
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
Hejka, a do mnie dzisiaj dzwonił Pan Waldek z super wieściami.....że z 38 tyg. produkcja przesunęła się na 25 tydzień. Jesli do wtorku w przyszłym tygodniu tak pozostanie to termin sie zamrozi i bedzie auto wyprodukowane pod koniec czerwca, czyli prawie w terminie z zamowienia.
Oj, żeby tylko tak sie utrzymało.
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
A kiedy zamawiałeś i gdzie jeśli można wiedziećDual pisze: ↑25 maja 2017, 20:11Hejka, a do mnie dzisiaj dzwonił Pan Waldek z super wieściami.....że z 38 tyg. produkcja przesunęła się na 25 tydzień. Jesli do wtorku w przyszłym tygodniu tak pozostanie to termin sie zamrozi i bedzie auto wyprodukowane pod koniec czerwca, czyli prawie w terminie z zamowienia.Oj, żeby tylko tak sie utrzymało.