Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
Matelino
Samochód: Skoda Kodiaq 1.4 tsi DSG 150km

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: Matelino »

krzysztof pisze:
22 maja 2017, 23:16
Gratulacje.Na jakich oponach odebrałeś? Czekamy na fotki.
Continental 18 cali.

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

frutis13
Samochód: KODIAQ 2.0 TDI 140kW Style

Post autor: frutis13 »

Egon pisze:
24 maja 2017, 9:04
Gratuluje. Ja też czekam i czekam od początku grudnia. Ale widze że masz ten sam silnik 140kw. Chyba przez te silniki takie opóźnienia. U mnie w przyszłym tyg ma sie wyprodukować ponoć. Czyli zanim odbiore to bedzie ponad pół roku. Jak to zrobiłeś że dołożyli Ci opony zimowe. Mi dzwony nie chcą nawet słyszeć żeby cokolwiek dołożyć. Nawet by sie cieszyli gdybym zrezygnował. Salon Poznań
Podpisujac umowę zastrzegałem, że ze względów podatkowych auto muszę odebrać do końca kwietnia. W związku z niedotrzymaniem terminu żądałem rekompensaty za "straty" podatkowe.
Z tym że winnym zamieszania z jakiegoś powodu był salon a nie diler. To dyrektor z Poznania zobligował salon do tej rekompensaty. Do tej pory nikt nie chce się przyznać dla czego nie dostałem samochodu w pierwotnych terminach czyli chyba 8 i 16tydzien...

agnes
Samochód: Skoda Kodiaq 2,0 TDI

Post autor: agnes »

Maciek pisze:
24 maja 2017, 11:52
Ja swojego właśnie dzisiaj rano odebrałem!!! :-)
Przede wszystkim gratulacie :!: i niech się dobrze sprawuje :!:
Rozumiem, że bez niespodzianek ;)

U mnie na razie bez zmian, wszyscy chyba "łapią powietrze", salon (mam nadzieję) szuka rozwiązania...
Czekam....

krzysiek
Samochód: Kodiaq 2.0 TDI Style 190 KM + troche bajerów

Post autor: krzysiek »

Oby nie za dlugo to czekanie trwalo i skonczylo sie expresowym odbiorem miska jakiego zamowilas.

agnes
Samochód: Skoda Kodiaq 2,0 TDI

Post autor: agnes »

krzysiek pisze:
24 maja 2017, 17:43
Oby nie za dlugo to czekanie trwalo i skonczylo sie expresowym odbiorem miska jakiego zamowilas.
Trzymajcie kciuki!

A jak Twój? Kolor się zgadza?

krzysiek
Samochód: Kodiaq 2.0 TDI Style 190 KM + troche bajerów

Post autor: krzysiek »

Moj w drodze do szwecji a moze nawet blizej salonu. juz nawet nr rej. znam bo tu z automatu nr przydzielaja bo nie ma podzialu na wojewodzwta jak u nas. Wyprodukowal sie 18 maja :) teraz do konca tygodnia jestem w PL (przy okazji musze czarne cratery wyslac) i po powrocie mam nadzieje ze bedzie na mnie czekal misiek we wlasciwym kolorze .

Tomala72
Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7

Post autor: Tomala72 »

Joanna pisze:
24 maja 2017, 11:15
Mój misiaczek (zamówiony 31.03 - 13 tyg) wyprodukował sie 😁 (20 tyg) a w przyszłym tygodniu powinien być do odbioru (22 tyg), już nie mogę się doczekać!

Jednak silnik w dużym stopniu decyduje o terminie.

rado11
Samochód: Kodiaq

Post autor: rado11 »

Witam zamawiałem kodiaqa końcem kwietnia terminu jeszcze nie mam a diler mówił ze będzie pewnie końcem roku lub 2018 bo sie limit na Polskę skończył .Jakie silniki sie produkują najszybciej

Dual
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style

Post autor: Dual »

Hejka, a do mnie dzisiaj dzwonił Pan Waldek z super wieściami.....że z 38 tyg. produkcja przesunęła się na 25 tydzień. Jesli do wtorku w przyszłym tygodniu tak pozostanie to termin sie zamrozi i bedzie auto wyprodukowane pod koniec czerwca, czyli prawie w terminie z zamowienia. ;) Oj, żeby tylko tak sie utrzymało.
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style

rado11
Samochód: Kodiaq

Post autor: rado11 »

Dual pisze:
25 maja 2017, 20:11
Hejka, a do mnie dzisiaj dzwonił Pan Waldek z super wieściami.....że z 38 tyg. produkcja przesunęła się na 25 tydzień. Jesli do wtorku w przyszłym tygodniu tak pozostanie to termin sie zamrozi i bedzie auto wyprodukowane pod koniec czerwca, czyli prawie w terminie z zamowienia. ;) Oj, żeby tylko tak sie utrzymało.
A kiedy zamawiałeś i gdzie jeśli można wiedzieć

ODPOWIEDZ