Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
MaRith
Samochód: KODIAQ IN THE FUTURE

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: MaRith »

To w sumie czy ktoś z tutaj obecnych zamawiał Race Blue?
Może coś jest na rzeczy? Bo już nie mam pomysłu jakim kluczem produkują te auta...

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

elektrod
Samochód: Kodiaq L&K 2.0 TSI 4x4

Post autor: elektrod »

Ja dziś po rozmowie z dealerem i niestety żadnych informacji o produkcji. Zamówienie z lutego na L&K

MaRith

elektrod pisze:
24 sie 2022, 14:23
Ja dziś po rozmowie z dealerem i niestety żadnych informacji o produkcji. Zamówienie z lutego na L&K
A gwarancję ceny masz? Mój twierdzi, że auta zamówione przed marcem mają gwarancje ceny do października.
Co w sumie mnie nie uspokoiło, bo skoro nie mam jeszcze terminu to raczej przed listopadem nie przyjedzie auto.

sylwekr
Samochód: Kodiaq L&K 2.0TSI

Post autor: sylwekr »

Qba pisze:
24 sie 2022, 14:05
Jedyny słuszny - czerń magic 😉
Kolor to rzecz gustu, preferencji. Dla Ciebie taki jedyny słuszny, dla mnie najgorszy możliwy, kupił bym czarny jak by dali taki rabat, że by starczyło na przemalowanie całego auta i jeszcze w kieszeni by zostało. Ja wybrałem Red Velvet, nie twierdzę, że jedyny słuszny, mi się podoba...3 miesiące autem jeżdżę, może nie za dużo kilometrów robię ale w tym kolorze chyba jeszcze drugiego Kodiaq-a nie mijałem, za to czarnych na pewno kilka (może dlatego że to "jedyny słuszny" dla nie tylko Ciebie)

Jaco
Samochód: Skoda, Superb, 2.0TSI

Post autor: Jaco »

Taaak, zamówiony 6 września 2021, mam VIN i auto jest już gdzieś w PL. Za około 2 tyg. odbiór. Oby specyfikacja się zgadzała.

elektrod
Samochód: Kodiaq L&K 2.0 TSI 4x4

Post autor: elektrod »

Jaco pisze:
24 sie 2022, 18:21
Taaak, zamówiony 6 września 2021, mam VIN i auto jest już gdzieś w PL. Za około 2 tyg. odbiór. Oby specyfikacja się zgadzała.
Jaka wersja?

Qba
Samochód: VW

Post autor: Qba »

sylwekr pisze:
24 sie 2022, 17:02
Qba pisze:
24 sie 2022, 14:05
Jedyny słuszny - czerń magic 😉
Kolor to rzecz gustu, preferencji. Dla Ciebie taki jedyny słuszny, dla mnie najgorszy możliwy, kupił bym czarny jak by dali taki rabat, że by starczyło na przemalowanie całego auta i jeszcze w kieszeni by zostało. Ja wybrałem Red Velvet, nie twierdzę, że jedyny słuszny, mi się podoba...3 miesiące autem jeżdżę, może nie za dużo kilometrów robię ale w tym kolorze chyba jeszcze drugiego Kodiaq-a nie mijałem, za to czarnych na pewno kilka (może dlatego że to "jedyny słuszny" dla nie tylko Ciebie)
Spokojnie, nie ekscytuj się tak. Forma mojej wypowiedzi była żartobliwa. Pewnie, że to rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje 😉

chris24
Samochód: Skoda Kodiaq L&K 2.0 TSI 4x4

Post autor: chris24 »

MaRith pisze:
24 sie 2022, 14:51
elektrod pisze:
24 sie 2022, 14:23
A gwarancję ceny masz? Mój twierdzi, że auta zamówione przed marcem mają gwarancje ceny do października.
Co w sumie mnie nie uspokoiło, bo skoro nie mam jeszcze terminu to raczej przed listopadem nie przyjedzie auto.
Gwarancja ceny dealera Skody jest gówno warta i zależy od dealera a każdy mówi co innego.
Ja mam na piśmie gwarancję ceny a już ją straciłem przy okazji podwyżki ceny za MR2023
PS zamawiałem przed marcem

MaRith

No właśnie delaer u którego zamówiłem zarzeka się ze gwarancje mam. W zeszłym tygodniu byłem w innym oddziale tego samego dealera, aby sprawdzić DCC bo je rozważam.

Tam handlowiec wręcz z uśmiechem na twarzy stwierdził ze nie dostanę samochodu za cenę z zamówienia.

Jaco
Samochód: Skoda, Superb, 2.0TSI

Post autor: Jaco »

elektrod pisze:
24 sie 2022, 18:56
Jaco pisze:
24 sie 2022, 18:21
Jaka wersja?
Wersja RS, z paroma asystentami, hak, 3 rząd siedzeń, szyba grzana, 3 strefy klimy. Oczywiście Cantona tez chcialem ale wyszło jak wyszło.

Cenę mi podnieśli o 10k.
W przyszłym tyg. zamawiam komplet opon do salonu i odbiorę już na nowych laczkach.

ODPOWIEDZ