Jednak jest info od dilera - że jak nic się nie zmieni to na koniec czerwca auto będzie.
[/quote]
I oby Ci się spełniło. Ja niestety nie miałem tej cierpliwości. Ale widocznie tak miało być

Dokładnie miałem tak samo, zamówienie l&k koniec sierpnia 2021, odbiór luty 2022, nawet ten luty miałem wpisany w umowie....
no nie wiem, ja czekałem 6 miesiecy na l&k z praktycznie wszystkim, od zamówienia w sierpniu do odbioru. nawet nie miałem po drodze takich info typu 'części skompletowane', etc (po co to komu?). W grudniu telefon, że jest termin, w lutym, że zrobiony, kilkanaście dni później, ze w salonie.elmiko pisze: ↑20 kwie 2022, 21:14Ty masz Sportline, mpirek zamawiał L&K. Trochę się różnią wyposażeniem elektronicznym.
"Moje" części są skompletowane i czekają na 19 tydzień (jeszcze tylko 2,5 tygodnia) a zamawiałem pod koniec sierpnia. Gdybym pozostał przy Sportline to pewnie - tak jak Ty - już bym jeździł. Na L&K trzeba poczekać.
Zgadza się. Nie powiedziałem, że to reguła. Trochę tych części jednak Skoda dostawała. Mechanizmy rozdziału są nieznane. Są szczęśliwcy i więksi szczęśliwcy. Producent musi też od czasu do czasu wypuścić lepsze wersje, bo klienci pójdą do innych marek.wasyleq pisze: ↑02 maja 2022, 22:03
no nie wiem, ja czekałem 6 miesiecy na l&k z praktycznie wszystkim, od zamówienia w sierpniu do odbioru. nawet nie miałem po drodze takich info typu 'części skompletowane', etc (po co to komu?). W grudniu telefon, że jest termin, w lutym, że zrobiony, kilkanaście dni później, ze w salonie.
edit: koniec stycznia czekał salonie viewtopic.php?f=17&t=30&p=42100#p42100
wystarczy, że jedna część jest niedostępna i lipa, ja też miałem termin na 2023 a nagle info, że 21 tydzieńwasyleq pisze: ↑02 maja 2022, 22:03no nie wiem, ja czekałem 6 miesiecy na l&k z praktycznie wszystkim, od zamówienia w sierpniu do odbioru. nawet nie miałem po drodze takich info typu 'części skompletowane', etc (po co to komu?). W grudniu telefon, że jest termin, w lutym, że zrobiony, kilkanaście dni później, ze w salonie.elmiko pisze: ↑20 kwie 2022, 21:14Ty masz Sportline, mpirek zamawiał L&K. Trochę się różnią wyposażeniem elektronicznym.
"Moje" części są skompletowane i czekają na 19 tydzień (jeszcze tylko 2,5 tygodnia) a zamawiałem pod koniec sierpnia. Gdybym pozostał przy Sportline to pewnie - tak jak Ty - już bym jeździł. Na L&K trzeba poczekać.
edit: koniec stycznia czekał salonie viewtopic.php?f=17&t=30&p=42100#p42100