46.067 Eur netto. Wersja L&K 2.0TDI 200KM 4x4, (lava blue) ale przy L&K wszystkie lakiery poza czerwonym sa bez doplaty. Z dodatkow Kessy z alarmem, Travler plus, klapa bezdotykowa, pakiet Family, podgrzewane siedzenia tyl, podgrzewana szyba, wybor profilu+offroad, busines pakiet Amundsen (tam jest sunset, siatka oddzielajaca, navi itd). Dostepy online na 3 lata mam gratis. Generalnie w pakietach jest wszystko co bylo wczesniej poza elektroniczna blokada tylnych drzwi dla dzieci.tomnowy pisze: ↑03 kwie 2022, 12:22Dominik jaka masz cene na swoj egzemplarz i rabat, w porownaniu do ceny w polsce? jest podobna czy sporo wyzsza niz w polsce? zastanawia mnie czy to nie jest swego rodzaju pomysl na dzisiejsza sytuacje, zeby nowe auto zamawiac w niemczech, do berlina nie jest az tak w kobcu daleko
Nie wiem tylko w Twoim przypadku jak wyglada kwestia zamowienia jezeli nie masz adresu w DE no i jak jest z kwestia akcyzy bo to bylby import.
Mnie ogolnie nie interesuje cena zakupu co rata leasingu. U mnie bez wplaty, z ubezpieczeniem i kompletem kol zimowych - gotowy do jazdy wychodzi 756Eur/m-c