Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
elmiko
Samochód: Kodiaq MR2022 L&K TDI 200KM

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: elmiko »

cov pisze:
09 lut 2022, 20:16
ciekawe czego dotyczy konfigurator:D
Konfigurator jest wysokospecjalizowanym, wyrafinowanym systemem komputerowym obsługującym wszystkie możliwe konfiguracje (przynajmniej) na rynki europejskie. Zrób tak, żeby - przy obecnych ciągłych zmianach - wszystko działało jak należy. Ozłocą Cię i dadzą Enyaqa Coupe (jak już będą mogli go wyprodukować :D ;) )

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

tixam
Samochód: Skoda Octavia 1,5 TSI

Post autor: tixam »

Wojtas087 pisze:
07 lut 2022, 18:42
Xysiu pisze:
07 lut 2022, 18:28
Mój udział w tym wątku też powoli dobiega końca ;-) właśnie wróciłem od dealera gdzie bardzo pobieżnie ale jednak obejrzałem swój egzemplarz L&K 2.0 TSI - dotarł podobno w piątek, zamówienie z 08.09.2021 r. czyli można powiedzieć że dokładnie 5 mc-y. Cena utrzymana, wyposażenie również. Odbiór planowany na przyszły tydzień :-)
po powyższej informacji od Xysiu postanowiłem uprzejmie :roll: zapytać Dilera czy już coś wiadomo...? moje zamówienie z 09.09.2021.... i wiadomo....: NIC!
cyt: "Aktualnie oczekujemy na termin produkcyjny Pana Kodiaqa.
Na chwilę obecną tydzień jeszcze nie jest zaplanowany"
Ehh.... jeszcze długo pojeździmy doczesnym Octavia... :cry: :evil:

longmanpl
Samochód: Kodiaq Sportline 2.0 TSI

Post autor: longmanpl »

chris24 pisze:
Cena bazowa L&K 2.0 TSI to 198, kPLN więc to raczej nie dziwne że cena oscylowała Ci w tych okolicach ;) L&K zawsze wchodził najkorzystniej w sensie ceny/wyposażenia
Info o Cantonie i asystentach jest w cenniku.
Człowiek już tak się przyzwyczaił do tych ciągłych podwyżek i zmian, że już nawet cena wydaje się dzwinie niska ObrazekObrazek a nie jest.
To jak z 'narodowym/polski (nie)ładem' - wmawiają że nikt nie straci, tylko cwaniacy. I potem człowiek zaczyna wierzyć ObrazekObrazekObrazek

Z ciekawości w konfiguratorze ustawiłem biały kolor i muszę osobiście, subiektywnie stwierdzić, że również bardzo dobrze się prezentuje.

Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka

tomnowy
Samochód: Kodiaq 1.5 Style

Post autor: tomnowy »

odbior do 30.09.22, hehe dobry zart, ja mialem temin 30.10.21 i tez mailem info ze bedzie na bank a czekam na wypordukowanie i jeszcze nie ma terminu odbioru.

kerajnt
Samochód: Kodiaq 2 RS

Post autor: kerajnt »

ale coś na rzeczy jest w canton bo jak sobie robisz nowa konfiguracje to faktycznie nie ma na liście standardowego wyposażenia i na fotkach ze środka brak emblematu canton .\
Ciekawie się robi zobaczymy co wyjdzie z tego wpierw wszyscy co chcą dobra opcję to L&K a teraz kastrują go ?

Awatar użytkownika
WaC
Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7

Post autor: WaC »

Ja i tak, dopóki nie zobaczę to mam pełne portki. Nawet wkurza mnie taka pierdoła, że w bagażniku ponoć jest tylko po jednym haczyku na stronę.
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.

Lemo
Samochód: Czekam na Kodiaq Style 2.0 TSI

Post autor: Lemo »

Do wersji FL 5 miejscowej w Polsce nie można kupić podwójnej podłogi. Czy ktoś się orientuję czy jest to wykonalne, żeby potem taką podłogę dokupić i zamontować ?

elektrod
Samochód: Kodiaq L&K 2.0 TSI 4x4

Post autor: elektrod »

zamówienie robiłem w połowie stycznia i na liście standardowego wyposażenia był canton i side assist. 2 dni temu zmieniałem w zamówieniu silnik z 1.5 na 2.0 i na nowym wydruku już nie było tych pozycji. Handlowiec dzisiaj zapewniał mnie, że te pozycję są w tym wyposażeniu bo nie mieli żadnych zmian, a te pozycje znikają bo ciągle coś robią w systemie. Jak będzie to zobaczymy

Andrev94
Samochód: T203 1,8 kompressor

Post autor: Andrev94 »

Lemo pisze:
10 lut 2022, 10:27
Do wersji FL 5 miejscowej w Polsce nie można kupić podwójnej podłogi. Czy ktoś się orientuję czy jest to wykonalne, żeby potem taką podłogę dokupić i zamontować ?
RS 5 miejscowy ma podwójną podłogę

Lemo
Samochód: Czekam na Kodiaq Style 2.0 TSI

Post autor: Lemo »

Andrev94 pisze:
10 lut 2022, 16:22
Lemo pisze:
10 lut 2022, 10:27
RS 5 miejscowy ma podwójną podłogę
Wiem, ale ja mam style zamówione. I bardzo chciał bym mieć podwójną podłogę :)

ODPOWIEDZ