To fajnie! Bowers gra genialnie, ale HK też daje bardzo dobrze radę.me_cenas pisze: ↑19 sty 2022, 19:40W konfiguracji jest wszystko oprócz dachu panoramicznego i nagłośnienia Bowersa - wziąłem Harman&Kardon. Akurat ten dealer przekonał mnie rabatem i tym, że 'jeden klient zrezygnował, więc dopasujemy pod Pana konfigurację i będzie szybszy termin'. Na początku myślałem, że to był makaron na uszy, ale wczoraj auto się wyprodukowało i mam już Vinbaw pisze: ↑16 sty 2022, 19:56Mocno doposażone to XC60? Podpytuję, bo wedle mojej wiedzy wypasione wersje, z Bowersem, pneumatyką, itp. to sporo czekania. Przed pandemia na taką wersję czekało się minimum 6 miesięcy, teraz dłużej.me_cenas pisze: ↑14 sty 2022, 22:11
Zamówiłem we wrześniu, wypasiona wersja, w Mińsku Mazowieckim. Do tej pory żadnych wieści, żadnego terminu.
Jak usłyszałem o problemach, zamykaniu fabryk przed końcem roku itp. to zacząłem się rozglądać dalej i zamówiłem Volvo XC60, w listopadzie - aktualnie jest w produkcji. Jest różnica
Zawiodłem się Skodą, byłem swojego czasu nakręcony na sportowego suva a wyszło jak widać.według dealera z niczego go nie wykastrowali, ale uwierzę dopiero jak przyjedzie do salonu.
Z ciekawości - jaki ten rabat? W zeszłym roku odbieraliśmy w rodzinie XC60 na fullu i wyszła 260 tysięcy po rabatach.