Dobrze, że w ogóle śpisz
Kodiaq 2021
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Re: Kodiaq 2021
No, do południa.
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
- WaC
Fajnie być młodym (relatywnie) emerytem. Pozdrawiam.
Po pierwsze jest zwrotna przy rezygnacji
Po drugie zanim zamówiłem finalnie Kodiaqa to byłem po rozmowie z 4 salonami Skody i 2 Seata. Żaden salon Seata z powodu sytuacji na rynku i niemożności określenia terminu nie chciał zaliczki. Ze skody tylko Porsche Inter Auto chciał 5000 zł i jeszcze mieli wpisane zakazane przez UOKiK zapisy w umowie więc nie brałem ich na poważnie.
Jakie zakazane zapisy w umowie stosuje PIA?wasyleq pisze:
Po pierwsze jest zwrotna przy rezygnacji
Po drugie zanim zamówiłem finalnie Kodiaqa to byłem po rozmowie z 4 salonami Skody i 2 Seata. Żaden salon Seata z powodu sytuacji na rynku i niemożności określenia terminu nie chciał zaliczki. Ze skody tylko Porsche Inter Auto chciał 5000 zł i jeszcze mieli wpisane zakazane przez UOKiK zapisy w umowie więc nie brałem ich na poważnie.
Czy zwróciłeś im na to uwagę?
Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Chodziło o zapisy związane z wzrostem ceny.
Zwróciłem, odpowiedzieli, że taka polityka firmy
Zwróciłem, odpowiedzieli, że taka polityka firmy
- WaC
Już wiadomo "po co kastrują" nasze samochody. Debile piszą, że inni debile wymóżdzyli:
Już w lipcu 2022 roku w życie wejdą nowe przepisy, które zmuszą producentów do montowania w samochodach "ogranicznika" prędkości. System będzie powiadamiał kierowcę o przekroczeniu limitu lub nawet zmniejszał osiągi silnika.
wyłącznie w nowo homologowanych samochodach, które mają trafić do sprzedaży w jednym z krajów Unii Europejskiej.
https://moto.pl/MotoPL/7,88389,27855556 ... tylko.html
W tym celu "obcinają" mi tzw. martwą strefę???
Sorr,ki
żygać się chce.
Już w lipcu 2022 roku w życie wejdą nowe przepisy, które zmuszą producentów do montowania w samochodach "ogranicznika" prędkości. System będzie powiadamiał kierowcę o przekroczeniu limitu lub nawet zmniejszał osiągi silnika.
wyłącznie w nowo homologowanych samochodach, które mają trafić do sprzedaży w jednym z krajów Unii Europejskiej.
https://moto.pl/MotoPL/7,88389,27855556 ... tylko.html
W tym celu "obcinają" mi tzw. martwą strefę???
Sorr,ki
żygać się chce.
- WaC
Celowo trochę przejaskrawiam problem. Z premedytacją nie zamawiałem nawigacji i systemu rozpoznawania znaków. Piratem drogowym nie jestem, choć muszę przyznać się, iż nie zawsze w terenie zabudowanym jeżdżę 49 km/h. Wszystko zależy od warunków, jednak tam nie jadę ponad 80-tką.