Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Ruszyły chyba wersje style bo mój sportline zamówiony 27 maja nadal nie jedzie 
-
hinio
- Samochód: czekam na: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 150KM 4x4
Ja widzę inną tendencje. Ruszyły się diesle (chociaż to może przypadek). Bo to już kolejny który jedzie...
Przypominam, mój (również diesel) ma być produkowany za tydzień.
Przypominam, mój (również diesel) ma być produkowany za tydzień.
dobrze ze cos się ruszylo, szkoda że tylko diesel, ja mam zamówiony 1.5 tsi style koniec czerwca, zobacze w przyszłym tygodniu czy są jakieś informacje od dealera
Dziś rano mijałem auto lawetę pełną miśków-mieszkam 50km od Kvasin:-)
Ja czekam na L&K 2.0d full opcja, zamówiony w sierpniu u brokera (broker niby zamawiał dużo, dużo wcześniej). Na razie żadnych terminów.
Przestrzegam przed brokerami, którzy twierdzą, że zamówione wcześniej przez nich auto szybciej wejdzie na kolejkę. To nieprawda, co potwierdził diler od którego finalnie mam odebrać są samochód.
Ja czekam na L&K 2.0d full opcja, zamówiony w sierpniu u brokera (broker niby zamawiał dużo, dużo wcześniej). Na razie żadnych terminów.
Przestrzegam przed brokerami, którzy twierdzą, że zamówione wcześniej przez nich auto szybciej wejdzie na kolejkę. To nieprawda, co potwierdził diler od którego finalnie mam odebrać są samochód.
Potwierdzam. Ja również zamawiałem przez brokera. Fajny upust dali, oraz twierdzili, że samochód zamówiony w maju…że mogę sobie kolor jeszcze zmienić itp.grisza7 pisze: ↑13 lis 2021, 12:48Dziś rano mijałem auto lawetę pełną miśków-mieszkam 50km od Kvasin:-)
Teraz nadal nie mam daty produkcji, handlowiec nawet uświadamiał mnie że dopiero w przyszłym roku dostanę „datę produkcji”. Zatem czekam jak większość. Broker i salon z Kuj-pom.
- guli200
- Samochód: Skoda Octavia Style 1.5 TSI / KODIAQ FL zamówiony
Czy jest możliwość sprawdzenia na jakim etapie jest zamówienie, ale nie przez salon w którym się zamówiło?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
viewtopic.php?t=1915&start=150
Za dużo przejawiałem optymizmu. Co Szanowni Państwo na to?
Tak to jest, gdy codziennie nie otwiera się poczty.

Za dużo przejawiałem optymizmu. Co Szanowni Państwo na to?
Tak to jest, gdy codziennie nie otwiera się poczty.
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
Czyli potwierdzenie moich informacji.... ale że wyrzucą Lane Assist i Emergency Assist nic nie mówili.
Mi chcą wyrzucić mi SIDE ASSIST z REAR TRAFFIC ALLERT, kamery 360. Rezygnacja z auta jak dla mnie to jedyne rozsądne wyjście w tej sytuacji.
Mi chcą wyrzucić mi SIDE ASSIST z REAR TRAFFIC ALLERT, kamery 360. Rezygnacja z auta jak dla mnie to jedyne rozsądne wyjście w tej sytuacji.
Ostatnio zmieniony 14 lis 2021, 9:36 przez cov, łącznie zmieniany 1 raz.
A jeśli nie akceptujesz "propozycji" czy to jest równoznaczne z anulowaniem zamówienia przez producenta, czy po prostu wydłuża się czas oczekiwania, aż będą dostępne brakujące komponenty ?
Słyszałem że w 2022 na pewno nie będzie to dostępne, rozwiązania jeszcze nie podali. Ta są jakieś kpiny . Te części do tych systemów są w całej grupie VAG te same. Są dostępne na rynku części zamiennych. Na forum pozostanę ale z auta rezygnuję.