Oświetlenie schowka
Oświetlenie schowka
Witam, zamówiłem wersję stail światła full led w środku też ale dokładniej oglądając wersję demo w salonie zauważyłem że w schowku pali się zwykła żarówka a nie ledowa. Na moje zapytanie odpowiedziano mi że tak już jest że zamawiając wszystko w ledach schowek jest i tak oświetlony zwykłą żarówką, trochę to dziwne i nie pasuje do reszty chyba że chodzi o jakieś oszczędności.... lub w tym aucie demo coś było nie tak. Jeżeli ma ktoś jakieś wiadomości w tej kwestii to piszcie.
- jankess4
- Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL
Re: Oświetlenie schowka
Tam jest rzeczywiście zwykła żarówka.D@ro pisze:Witam, zamówiłem wersję stail światła full led w środku też ale dokładniej oglądając wersję demo w salonie zauważyłem że w schowku pali się zwykła żarówka a nie ledowa. Na moje zapytanie odpowiedziano mi że tak już jest że zamawiając wszystko w ledach schowek jest i tak oświetlony zwykłą żarówką, trochę to dziwne i nie pasuje do reszty chyba że chodzi o jakieś oszczędności.... lub w tym aucie demo coś było nie tak. Jeżeli ma ktoś jakieś wiadomości w tej kwestii to piszcie.
- jankess4
- Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL
Słabo to wygląda
No tak ni w ząb nie pasuje barwa tego światła do reszty może kiedyś się dopatrzą, a może ktoś wie jaka żarówka tam przychodzi może standardowa W5W to będzie można podmienić