Oświetlenie schowka

Dyskusje na temat Škody Kodiaq I generacji (2016-2024)
Awatar użytkownika
D@ro
Samochód: Kodiaq 2.0 TDI 150 KM

Oświetlenie schowka

Post autor: D@ro »

Witam, zamówiłem wersję stail światła full led w środku też ale dokładniej oglądając wersję demo w salonie zauważyłem że w schowku pali się zwykła żarówka a nie ledowa. Na moje zapytanie odpowiedziano mi że tak już jest że zamawiając wszystko w ledach schowek jest i tak oświetlony zwykłą żarówką, trochę to dziwne i nie pasuje do reszty chyba że chodzi o jakieś oszczędności.... lub w tym aucie demo coś było nie tak. Jeżeli ma ktoś jakieś wiadomości w tej kwestii to piszcie.

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

Awatar użytkownika
jankess4
Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL

Re: Oświetlenie schowka

Post autor: jankess4 »

D@ro pisze:Witam, zamówiłem wersję stail światła full led w środku też ale dokładniej oglądając wersję demo w salonie zauważyłem że w schowku pali się zwykła żarówka a nie ledowa. Na moje zapytanie odpowiedziano mi że tak już jest że zamawiając wszystko w ledach schowek jest i tak oświetlony zwykłą żarówką, trochę to dziwne i nie pasuje do reszty chyba że chodzi o jakieś oszczędności.... lub w tym aucie demo coś było nie tak. Jeżeli ma ktoś jakieś wiadomości w tej kwestii to piszcie.
Tam jest rzeczywiście zwykła żarówka.

Awatar użytkownika
jankess4
Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL

Post autor: jankess4 »

Słabo to wygląda

Awatar użytkownika
D@ro
Samochód: Kodiaq 2.0 TDI 150 KM

Post autor: D@ro »

No tak ni w ząb nie pasuje barwa tego światła do reszty może kiedyś się dopatrzą, a może ktoś wie jaka żarówka tam przychodzi może standardowa W5W to będzie można podmienić

ODPOWIEDZ