Konkurencja dla Kodiaqa
-
Szymonpany25
- Samochód: Skoda Fabia
Konkurencja dla Kodiaqa
Czy waszym zdaniem biorąc pod uwagę cenę Kodiaqa może mieć jakiś innych konkurentów? Co o tym myślicie?
Re: Konkurencja dla Kodiaqa
Jeżeli mam być szczery, to jest parę samochodów, które miały, albo będą miały swoją premierę i mogą być konkurencją.
Konkurencja jest spora , ale skoda oferuje największe auto w tej klasie . Inne które również brałem pod uwagę to : rav-4,kia sportage, crv, nowy Tiguan, CX-5, outlander, Tucson.
Jak ktoś potrzebuje kropki nad "i" lub chce się utwierdzić w przekonaniu o słuszności decyzji o zakupie (pod warunkiem, że wierzy w wiarygodność takich artykułów prasowych), polecam artykuł w bieżącym numerze Motoru (7/2017 z 13.02.017.) - Skoda Kodiaq 2.0 TDI 190 4x4 DSG Pierwszy test na polskich drogach Maksymalnie przemyślany.
W skrócie - pieśń pochwalna, a przy okazji odkryłam kolejne funkcjonalności, o których nie wiedziałam.
W skrócie - pieśń pochwalna, a przy okazji odkryłam kolejne funkcjonalności, o których nie wiedziałam.
Nic wielkiego..., ale np. drzwi wydłużone w dół, żeby nie brudzić nogawek przy wsiadaniu, jakieś dodatkowe kieszonki z boku oparć siedzeń, skrobaczka pod klapką wlewu paliwa (to mnie powaliło) i różne bajerki w bagażniku (wcześniej nie zwracałam na to uwagi).
To chyba tyle, jeżeli chodzi o nowum dla mnie.
Generalnie artykuł dotyka wszystkich aspektów, jest tak pozytywny, że chyba sponsorowany
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Poczytaj o Simple Clever to znajdziesz więcej 
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
A skrobaczka jest bardzo przydatna 
Btw, mało kto wie, ale jest to też przy okazji szkło powiększające
Btw, mało kto wie, ale jest to też przy okazji szkło powiększające
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Tego typu gazety utrzymują się zazwyczaj z reklam marek, których produkty "testują", więc pełen obiektywizm nie zawsze jest im na rękę. Nie zmienia to jednak faktu, że warto je czasem poprzeglądać, chociażby dla zdjęć i odkrycia niektórych zalet i funkcjonalności, o których wspominałaś. Szkoda tylko, że wady to zazwyczaj oczywiste braki w wyposażeniu wynikające z ceny danego auta.
Nie od dziś wiadomo, że im mniejsza cena tym uboższe wyposażenie. Wszystko zależy przede wszystkim od tego, czego oczekujemy od samochodu.