Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
Awatar użytkownika
borek
Samochód: Skoda Kodiaq L&K TSI 229 (chip)

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: borek »

O to ciekawostka, mój przyjechał na Hankook Ventus czyli chyba zakładają co im akurat podejdzie pod rękę.Obrazek

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

Peterka
Samochód: Kodiaq L&K 2.0 TSI 190 KM

Post autor: Peterka »

Widzę że też L&K

Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka

Już jest Kodiaq 2.0 TSI DSG 190KM i 4x4? :)

Awatar użytkownika
jeżu
Samochód: Sportline 2.0 TDI DSG 150KM 4x2

Post autor: jeżu »

Peterka pisze:
29 sty 2020, 7:47

Moj przyjechal na oponach 19" Pirelli Scorpion. Twoj @jeżu też?

Uczciwie przyznam, że nie wiem. Zakupiłem zimówki i miałem wydawany na zimówkach. Letnie spakowałem w folii do auta ale nie zaglądałem jakie są :)

Awatar użytkownika
borek
Samochód: Skoda Kodiaq L&K TSI 229 (chip)

Post autor: borek »

Peterka pisze:Widzę że też L&K

Tak, i jestem mega zadowolony ! Na prawdę wypasione auto, silnik tez daje radę Obrazek zimówki wziąłem Trinity 18”
Obrazek

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Awatar użytkownika
TOMEQ
Samochód: ŠKODA KODIAQ Sportline 2.0 TSI

Post autor: TOMEQ »

jeżu pisze:
29 sty 2020, 7:25
Dodatkowo wizualnie dla mnie jest bomba (sportline w kolorze steel gray) i już pare razy przyłapałem ludzi jak się za nim oglądali i mieli raczej minę w stylu - "to skoda moze tak dobrze wyglądać?" :D oczywiście to tylko moje subiektywne odczucia.
Tą samą przypadłość zauważyłem w swoim egzemplarzu (Sportline Velvet Red) nie spodziewałem się że Skoda będzie robiła takie wrażenie, a co najdziwniejsze oprócz przechodni odpadają się kierowcy samochodów marek premium nie jeden kierowca audi i BMW oglądał się za moją Skodą... uczucie wtedy jest bezcenne :-D
Peterka pisze:
29 sty 2020, 7:47
Oglądałem fotki Twego cudeńka. Niczego sobie. A ja mam już wszystko aby finalizować zakup, ale....

Moj przyjechal na oponach 19" Pirelli Scorpion. Twoj @jeżu też?

Mój Sportline wyprodukowany w 46 tygodniu 2019 przyjechał na Pirelli Scorpion, pomimo różnych opinii na temat opon marki Pirelli, które często bywają subiektywne, postanowiłem osobiście je wypróbować i żeby mieć szerszy obraz o oponach tej marki zimówki również kupiłem Pirelli 19", a cena była niewygórowana bo 700zł za sztukę, więc przemawiała na ich korzyść. Zimówki kupiłem same opony żeby nie psuć wyglądu Kodiaqa mniejszymi kołami, a z czasem dokupie felgi i prawdopodobnie będą to BRAGI antracytowej.
KODIAQ Sportline RM2020 2.0TSI 190KM DSG 4x4

pstad
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI,DSG,4x4

Post autor: pstad »

To ja odpowiem jakie jest uczucie widzac kierowcow BWM & AUDI corporations jak ogladasz ich w lusterku a oni nawet nie dochodza No ale to nie ma seryjnym 190KM. Ogolnie nie jeden juz odpuscil widzac Misia.
Dalszego zadowolebia zycze i szerokosci
Kodi to dobry wybor , ja tez mam 190+ wzrostu i jest mega wygodnie

P.S Faj e felgi wlasnie dumam czy na moim Biell Moon beda sie elegancko prezentowac?

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

seba
Samochód: Kodiaq Style 2.0 TSI, 4x4 DSG

Post autor: seba »

TOMEQ pisze:
29 sty 2020, 18:56
a co najdziwniejsze oprócz przechodni odpadają się kierowcy samochodów marek premium nie jeden kierowca audi i BMW oglądał się za moją Skodą... uczucie wtedy jest bezcenne :-D
Ale tu się nie ma co dziwić. Jak widzą takiego ładnego miśka, wtedy zaczynają rozumieć jaki błąd popełnili :P

A tak na poważnie, to Skoda już dawno przestała być postrzegana tak, jak dzisiaj np. Dacia -> czyli uboga siostra VW. Pokazali natomiast Superbem, a zwłaszcza Kodiaqiem i Karoqiem, że w przystępnej cenie można zrobić niebanalne auto!

root
Administrator
Samochód: Volvo V90

Post autor: root »

Czy możemy tutaj wrócić do terminów?
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! :)

Hauzi
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI 190KM L&K

Post autor: Hauzi »

Jestem za. Zamówienie z 19 grudnia 2019 - wstępny termin produkcji 13/14 tydzień 2020 . 2.0 TSI L&K. Jak u was z terminami?
Skoda Kodiaq L&K 2020 2.0 TSI 190KM 4x4

Peterka
Samochód: Kodiaq L&K 2.0 TSI 190 KM

Post autor: Peterka »

Czyli od zamówienia do odbioru ponad 4 miesiące. Ja czekałem krócej. Zamawislem w listopadzie i pierwszy termin produkcji miał być pod koniec grudnia . Ha przesunalem specjalnie na początek stycznia. I wczoraj już u dilera. Ale słyszałem że teraz trzeba czekać ba K&K wersję nie mniej.niz 4 miesiące
Już jest Kodiaq 2.0 TSI DSG 190KM i 4x4? :)

ODPOWIEDZ