Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Tak, i jestem mega zadowolony ! Na prawdę wypasione auto, silnik tez daje radęPeterka pisze:Widzę że też L&K
Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka
zimówki wziąłem Trinity 18”
Tą samą przypadłość zauważyłem w swoim egzemplarzu (Sportline Velvet Red) nie spodziewałem się że Skoda będzie robiła takie wrażenie, a co najdziwniejsze oprócz przechodni odpadają się kierowcy samochodów marek premium nie jeden kierowca audi i BMW oglądał się za moją Skodą... uczucie wtedy jest bezcenne
Mój Sportline wyprodukowany w 46 tygodniu 2019 przyjechał na Pirelli Scorpion, pomimo różnych opinii na temat opon marki Pirelli, które często bywają subiektywne, postanowiłem osobiście je wypróbować i żeby mieć szerszy obraz o oponach tej marki zimówki również kupiłem Pirelli 19", a cena była niewygórowana bo 700zł za sztukę, więc przemawiała na ich korzyść. Zimówki kupiłem same opony żeby nie psuć wyglądu Kodiaqa mniejszymi kołami, a z czasem dokupie felgi i prawdopodobnie będą to BRAGI antracytowej.
No ale to nie ma seryjnym 190KM. Ogolnie nie jeden juz odpuscil widzac Misia.
Ale tu się nie ma co dziwić. Jak widzą takiego ładnego miśka, wtedy zaczynają rozumieć jaki błąd popełnili