Witam
Dzisiaj chciałem zrobić zmianę w swoim zamówieniu polegająca na zamianie dekorów tzn w wersji style zebra flow na taki co jest w ambition czyli Soulage brushed .. i co ?i kicha ... sprzedawca napisał mi że cyt...
" Dekory w każdej wersji wyposażenia są przypisane do danej wersjii i nigdy do tej pory nie zmieniało się wersji dekoru przypisanego do innej wersji wyposażenia w szczególności do niższej"
Jak dla mnie to cherezja ale niewiem ile w tym może być prawdy.
Zamiana dekorów
Re: Zamiana dekorów
Dodam jeszcze że zamowilem pakiet oświetlenia wewnętrznego ambiente
Opcja LED ambient jest powiązana z dekorem typu "zebra".
to raz.
a dwa - chcesz zamienić dekory - ależ proszę. Dział części służy pomocą. Myslę, że jak usłyszysz wycenę, to zrezygnujesz z pomysłu.
A Twój handlowiec ma rację - nie zienia się dekorów, bo nie ma takiej fabrycznej opcji. Poza tym Ambiente wymusza dekor Zebra. To ze specyfikacji fabrycznej. Ale myślę, że w życiu też okaże ię, że inny dekor z tymi śmiesznymi lampkami nie będzie pasować
a dwa - chcesz zamienić dekory - ależ proszę. Dział części służy pomocą. Myslę, że jak usłyszysz wycenę, to zrezygnujesz z pomysłu.
A Twój handlowiec ma rację - nie zienia się dekorów, bo nie ma takiej fabrycznej opcji. Poza tym Ambiente wymusza dekor Zebra. To ze specyfikacji fabrycznej. Ale myślę, że w życiu też okaże ię, że inny dekor z tymi śmiesznymi lampkami nie będzie pasować
Skąd ten sarkazm? Czyżbyś wiedział coś o jakości ów "śmiesznych lampek"? Czy po prostu nie lubisz tego typu dodatków?
Faktycznie dekor zebra jest wg mnie paskudny. Myślę, że będzie go można czymś zakleić np w sklepie skody jest opcja naklejki ze zdjęciem bądź inną grafiką. Tylko puki co chyba jeszcze nie dla Kodiaqa.
Zapraszam na mojego bloga ogrodniczego: www.rosnij.pl
Przecież zawsze można pojechać do firmy zajmującej się oklejaniem aut foliami i zrobią ci kolor i strukturę jaką chcesz pewnie za nieduże pieniądze..
pozostańmy na tym, że nie lubię świecidełek w samochodach
Porównałem sobie dekory w Active, Ambition i Style. Chyba ten brak dekoru w Active jest najlepszy
Z całym szacunkiem do starań stylistów, ale ten świecący się w paski plastik wygląda badziewnie.
DO developer
Dawno dawno temu byłem posiadaczem Felicji, zdemontowałem uchwyty wewnętrzne drzwi, popielniczke i co tam jeszcze się dało, kupiłem tapete samoprzylepną drewnopodobną zabrałem żonie suszarkę i powolutku oklejałem każdy element. Paździerz z tego wyszedł nieprzeciętny, a efekt piorunujący na giełdzie gdy sprzedawałem. Poszła od razu, a ile pytań jak to zrobić, o qwa na informacji mogłem też zarobić:))