Zamiana dekorów

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
Duli15
Samochód: Kodżak

Zamiana dekorów

Post autor: Duli15 »

Witam
Dzisiaj chciałem zrobić zmianę w swoim zamówieniu polegająca na zamianie dekorów tzn w wersji style zebra flow na taki co jest w ambition czyli Soulage brushed .. i co ?i kicha ... sprzedawca napisał mi że cyt...
" Dekory w każdej wersji wyposażenia są przypisane do danej wersjii i nigdy do tej pory nie zmieniało się wersji dekoru przypisanego do innej wersji wyposażenia w szczególności do niższej"
Jak dla mnie to cherezja ale niewiem ile w tym może być prawdy.

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

Duli15
Samochód: Kodżak

Re: Zamiana dekorów

Post autor: Duli15 »

Dodam jeszcze że zamowilem pakiet oświetlenia wewnętrznego ambiente

Awatar użytkownika
BikeBert
Samochód: Kodiaq 2.0 TDI DSG

Post autor: BikeBert »

Opcja LED ambient jest powiązana z dekorem typu "zebra".
Kodiaq => Ateca
My other car is a Mountain Bike

Awatar użytkownika
Jarek104
Samochód: E39 528i

Post autor: Jarek104 »

to raz.
a dwa - chcesz zamienić dekory - ależ proszę. Dział części służy pomocą. Myslę, że jak usłyszysz wycenę, to zrezygnujesz z pomysłu.
A Twój handlowiec ma rację - nie zienia się dekorów, bo nie ma takiej fabrycznej opcji. Poza tym Ambiente wymusza dekor Zebra. To ze specyfikacji fabrycznej. Ale myślę, że w życiu też okaże ię, że inny dekor z tymi śmiesznymi lampkami nie będzie pasować :-)

Awatar użytkownika
BikeBert
Samochód: Kodiaq 2.0 TDI DSG

Post autor: BikeBert »

Jarek104 pisze:
19 kwie 2017, 6:11
Ale myślę, że w życiu też okaże ię, że inny dekor z tymi śmiesznymi lampkami nie będzie pasować :-)
Skąd ten sarkazm? Czyżbyś wiedział coś o jakości ów "śmiesznych lampek"? Czy po prostu nie lubisz tego typu dodatków? :)
Kodiaq => Ateca
My other car is a Mountain Bike

Waty
Samochód: Brak

Post autor: Waty »

Faktycznie dekor zebra jest wg mnie paskudny. Myślę, że będzie go można czymś zakleić np w sklepie skody jest opcja naklejki ze zdjęciem bądź inną grafiką. Tylko puki co chyba jeszcze nie dla Kodiaqa.
Zapraszam na mojego bloga ogrodniczego: www.rosnij.pl

Wito1985
Samochód: Czekam

Post autor: Wito1985 »

Przecież zawsze można pojechać do firmy zajmującej się oklejaniem aut foliami i zrobią ci kolor i strukturę jaką chcesz pewnie za nieduże pieniądze..

Awatar użytkownika
Jarek104
Samochód: E39 528i

Post autor: Jarek104 »

BikeBert pisze:
19 kwie 2017, 7:24
Jarek104 pisze:
19 kwie 2017, 6:11
Ale myślę, że w życiu też okaże ię, że inny dekor z tymi śmiesznymi lampkami nie będzie pasować :-)
Skąd ten sarkazm? Czyżbyś wiedział coś o jakości ów "śmiesznych lampek"? Czy po prostu nie lubisz tego typu dodatków? :)
pozostańmy na tym, że nie lubię świecidełek w samochodach

lighting
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI

Post autor: lighting »

Waty pisze:
19 kwie 2017, 7:54
Faktycznie dekor zebra jest wg mnie paskudny. Myślę, że będzie go można czymś zakleić np w sklepie skody jest opcja naklejki ze zdjęciem bądź inną grafiką. Tylko puki co chyba jeszcze nie dla Kodiaqa.
Porównałem sobie dekory w Active, Ambition i Style. Chyba ten brak dekoru w Active jest najlepszy :)
Z całym szacunkiem do starań stylistów, ale ten świecący się w paski plastik wygląda badziewnie.
DO developer

Samson
Samochód: Karoq 1,5 150kM style

Post autor: Samson »

Dawno dawno temu byłem posiadaczem Felicji, zdemontowałem uchwyty wewnętrzne drzwi, popielniczke i co tam jeszcze się dało, kupiłem tapete samoprzylepną drewnopodobną zabrałem żonie suszarkę i powolutku oklejałem każdy element. Paździerz z tego wyszedł nieprzeciętny, a efekt piorunujący na giełdzie gdy sprzedawałem. Poszła od razu, a ile pytań jak to zrobić, o qwa na informacji mogłem też zarobić:))

ODPOWIEDZ