Nieźle. ... ja zamówiłem 27 stycznia a produkcja 21 tydzień bez sensu było tak się spieszyc z zamowieniem
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
sitarz91@gmail.com
- Samochód: Skoda kodiaq 1.4 TSI DSG
Zamowilem 14.03 wczoraj odebralem z salonu.werjsa Style 1.4 TSI DSG
ja zamówienie początek grudnia. Teraz sie dowiedziałem termin z 17 tyg. wskoczył na 23. poznań obornicka. Omijajcie ten salon. Jak podpiszecie umowe to już nie znają, nie odbierają tel. normalnie cyrk na kółkach. Przed podpisaniem ok a po to jakby szlak trafił. O wszystko sie proś. Macie też w tym salonie takie problemy?
widze że wszyscy co zamawiali w ciemno tzn. listopad i grudzień są traktowani jak piąte koło u woza. Zaliczka wpłacona to mają w d.... A Ci co zamawiali styczeń luty to 2 -3 miechy i auto albo już mają albo lada moment będą mieli. U mnie czas przekroczy pół roku na pewno. (przypominam od początku grudnia)
Kto Ciebie obsługuje na Obornickiej?Egon pisze: ↑14 kwie 2017, 21:08ja zamówienie początek grudnia. Teraz sie dowiedziałem termin z 17 tyg. wskoczył na 23. poznań obornicka. Omijajcie ten salon. Jak podpiszecie umowe to już nie znają, nie odbierają tel. normalnie cyrk na kółkach. Przed podpisaniem ok a po to jakby szlak trafił. O wszystko sie proś. Macie też w tym salonie takie problemy?
Napisałem Ci na meila. Napisz czy Ciebie ten sam h.j
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Proszę administratora forum o weryfikację wiarygodności takich postów przed opublikowaniem.sitarz91@gmail.com pisze: ↑14 kwie 2017, 20:28Zamowilem 14.03 wczoraj odebralem z salonu.werjsa Style 1.4 TSI DSG
-
Rafał
- Samochód: 2.0 tsi lava blue
po co??Tomala72 pisze: ↑15 kwie 2017, 16:47Proszę administratora forum o weryfikację wiarygodności takich postów przed opublikowaniem.sitarz91@gmail.com pisze: ↑14 kwie 2017, 20:28Zamowilem 14.03 wczoraj odebralem z salonu.werjsa Style 1.4 TSI DSG
komuno wróć?? cenzura?
forum to forum, ludzie piszą co chcą i tyle, Ty oceń czy ta wiedza jest coś warta czy tylko wyraz żalu jakiegoś słabeusza.
a niby jak admin ma to sprawdzić? - zdzwonić do salonów i spytać czy to prawda?
a gdzie wiara w człowieka - może miał szczęście, zamówił auto, a w między czasie w tym samym salonie ktoś zrezygnował z takiego samego zlecenia - możliwe?
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Podpisuję się pod tym, co napisał Rafał. Niby jak miałbym to zrobić? Poza tym każdy odpowiada za swoje słowa i o ile są zgodne z regulaminem i dobrymi obyczajami, to nie widzę problemu.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Ponadto sytuacja wcale nie taka wyjątkowa. Co najwyżej nie precyzyjna. Ja przedwczoraj dostałem ofertę na produkcję zaraz po nowym roku modelowym między 23 a 26 tygodniem. W praktyce samochód był zamówiony przez salon już w styczniu.
Zapraszam na mojego bloga ogrodniczego: www.rosnij.pl