Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
W środę odebraliśmy naszego Misiaczka (zamówionego 10 stycznia) oczywiście nie obeszło się bez powrotu do salonu
Zapomnieli dodać karty do nawigacji. Pierwsze wrażenia z jazdy bardzo pozytywne, moc wystarczająca, cichutki, wygodny
Ja również Poznań na Obornickiej i mnie krew zalewa jeżeli chodzi o współpracę z nimi. Sami nie zadzwonią. O wszystko trzeba prosić kilka razy. Na maile nie odpisują ...... Domówiłem kilka rzeczy mailowo do dziś nie mam potwierdzenia na skrzynce a jedynie telefoniczne zapewnienia , że poszło to dalej.
Typowe dla dealerów. Unikają wszelkich ustaleń na piśmie jak ognia. Na zasadzie: kupiłeś i podpisałeś umowę - to bujaj się; następny proszę!
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Gratulacje! Jaki silnik?
Zmień sobie samochód w profilu, będzie od razu widać co odebrałeś.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Kodiaq Style 2.0 TSI DSG + dodatki za ponad 40 tyś m.in. wszystkie systemy, alkantara, webasto, pełna elektryka obu foteli. Zamówiony 3.03 zamroził się na 19 tydzień.
Zgodnie z logiką jesli Mariusz odebrał w środe samochód zamówiony 10.01 to ja powinnam odebrać swój w wtorek. A mój jeszcze nie poszedł nawet do produkcji. O co tu chodzi, czy jest jakiś klucz?
Może wybrałaś jakieś dodatki, które opóźniają produkcję.
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
Zamówiony 17.03, wstępny czas produkcji to 40 tydzień.
Zamówiłem 30.03 a produkcja podobno w 31 tygodniu