Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Ten tydzień to raczej obietnice dealera. Dwa tygodnie są już realne, ale wszystko zależy jak się transporty ułożą.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
-
Kris
- Samochód: BMW e39 M5, Kodiaq 2.0TSI 4x4 DSG,
Obietnice dealera obietnicami a mi I tak najwczesniej pasuje po 20.02 tak ze jest szansa ze sie wyrobia 
Cześć,
zamówiłem Kodiaqa L&K 2.0 TDI dokładnie miesiąc temu i od tej pory żadnej informacji na temat przewidywanego terminu produkcji. Dealer w odpowiedzi na mojego maila napisał, że czeka na informacje z fabryki. Czy to jest normalne? Czy w Waszym przypadku było to szybciej? pozdr
zamówiłem Kodiaqa L&K 2.0 TDI dokładnie miesiąc temu i od tej pory żadnej informacji na temat przewidywanego terminu produkcji. Dealer w odpowiedzi na mojego maila napisał, że czeka na informacje z fabryki. Czy to jest normalne? Czy w Waszym przypadku było to szybciej? pozdr
Ja zamówiłem w czerwcu 2018 Sportline i jeszcze nie mam samochodu, termin mam na przełom marca/kwietnia ale kiedy będzie faktycznie auto nie wiadomo
Hej,
Wczoraj zamowilem L&K 2.0 TSI. Sprzedawca twierdzil, ze powienien w ciagu dwoch tygodni otrzymac potwierdzenie z fabryki, bo tak ostatnio dostaje info, a przewidziany czas na dostawe, znowu w oparciu o ostatnie dane i bardzo ostrozenie szacowanie, to koniec czerwca, czyli 4.5 miesiaca.
Sprawdzam.
Wczoraj zamowilem L&K 2.0 TSI. Sprzedawca twierdzil, ze powienien w ciagu dwoch tygodni otrzymac potwierdzenie z fabryki, bo tak ostatnio dostaje info, a przewidziany czas na dostawe, znowu w oparciu o ostatnie dane i bardzo ostrozenie szacowanie, to koniec czerwca, czyli 4.5 miesiaca.
Sprawdzam.
Mamy luty, od czerwca brak terminu produkcji, nie mylić z otrzymaniem auta. Sportline 2.0Tsi
To samo, mam zamówione 2x Sportline 2,0 TSI, obiecywali 15 tydzień, wczoraj kontrolnie dzwoniąc czy aby termin jest klepnięty sprzedawca poinformował mnie że Sportline na PL całkowicie wypadły z produkcji i samochody zniknęły z systemu produkcyjnego, aktualnie nie są brane pod uwagę. Zasugerował żeby zrezygnować i oddadzą zadatek lub cierpliwie czekać bo oni sami nie wiedzą co jest grane. Niby wersja SCOUT może być na 13 tydzień ale po 4 miesiącach od zamówienia nie mając pewnej informacji mam wątpliwości czy brnąć w to dalej czy zrezygnować. Czy ktoś odebrał w tym roku samochód z tym silnikiem ?
-
Kris
- Samochód: BMW e39 M5, Kodiaq 2.0TSI 4x4 DSG,
To mialem chyba jakiegos fuksa, zamowiony 2,0TSI style w czerwcu (pierwotnie 1,5TSI zmieniony na 2,0TSI w lipcu) juz czeka na odbior u dilera, ale z tego co mi mowil sprzedajacy 2,0TSI sa w tym momencie nie osiagalne (brak termiow produkcji)
A czy ktoś ma jakieś info dotyczące L&K albo Kodiaqa z 2.0 TDI 150 KM?
Ani skody, ani q5 ani Tiguana nie ma w kraju do kupienia z silnikiem 2.0Tsi, coś jest na rzeczy.