Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
root
Administrator
Samochód: Volvo V90

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: root »

Ten tydzień to raczej obietnice dealera. Dwa tygodnie są już realne, ale wszystko zależy jak się transporty ułożą.

Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! :)

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

Kris
Samochód: BMW e39 M5, Kodiaq 2.0TSI 4x4 DSG,

Post autor: Kris »

Obietnice dealera obietnicami a mi I tak najwczesniej pasuje po 20.02 tak ze jest szansa ze sie wyrobia ;)

kierowca1
Samochód: Kodiaq L&K 2.0 TDI

Post autor: kierowca1 »

Cześć,
zamówiłem Kodiaqa L&K 2.0 TDI dokładnie miesiąc temu i od tej pory żadnej informacji na temat przewidywanego terminu produkcji. Dealer w odpowiedzi na mojego maila napisał, że czeka na informacje z fabryki. Czy to jest normalne? Czy w Waszym przypadku było to szybciej? pozdr

Frytek114
Samochód: Skoda Kodiaq Sportline 1.5 DSG

Post autor: Frytek114 »

Ja zamówiłem w czerwcu 2018 Sportline i jeszcze nie mam samochodu, termin mam na przełom marca/kwietnia ale kiedy będzie faktycznie auto nie wiadomo

glosny
Samochód: 2.0 TSI L&K

Post autor: glosny »

Hej,
Wczoraj zamowilem L&K 2.0 TSI. Sprzedawca twierdzil, ze powienien w ciagu dwoch tygodni otrzymac potwierdzenie z fabryki, bo tak ostatnio dostaje info, a przewidziany czas na dostawe, znowu w oparciu o ostatnie dane i bardzo ostrozenie szacowanie, to koniec czerwca, czyli 4.5 miesiaca.
Sprawdzam.

farmer
Samochód: kodiaq sportline 2.0tsi

Post autor: farmer »

Mamy luty, od czerwca brak terminu produkcji, nie mylić z otrzymaniem auta. Sportline 2.0Tsi

GSKRK
Samochód: Skoda Kodiaq

Post autor: GSKRK »

To samo, mam zamówione 2x Sportline 2,0 TSI, obiecywali 15 tydzień, wczoraj kontrolnie dzwoniąc czy aby termin jest klepnięty sprzedawca poinformował mnie że Sportline na PL całkowicie wypadły z produkcji i samochody zniknęły z systemu produkcyjnego, aktualnie nie są brane pod uwagę. Zasugerował żeby zrezygnować i oddadzą zadatek lub cierpliwie czekać bo oni sami nie wiedzą co jest grane. Niby wersja SCOUT może być na 13 tydzień ale po 4 miesiącach od zamówienia nie mając pewnej informacji mam wątpliwości czy brnąć w to dalej czy zrezygnować. Czy ktoś odebrał w tym roku samochód z tym silnikiem ?

Kris
Samochód: BMW e39 M5, Kodiaq 2.0TSI 4x4 DSG,

Post autor: Kris »

To mialem chyba jakiegos fuksa, zamowiony 2,0TSI style w czerwcu (pierwotnie 1,5TSI zmieniony na 2,0TSI w lipcu) juz czeka na odbior u dilera, ale z tego co mi mowil sprzedajacy 2,0TSI sa w tym momencie nie osiagalne (brak termiow produkcji)

kierowca1
Samochód: Kodiaq L&K 2.0 TDI

Post autor: kierowca1 »

A czy ktoś ma jakieś info dotyczące L&K albo Kodiaqa z 2.0 TDI 150 KM?

farmer
Samochód: kodiaq sportline 2.0tsi

Post autor: farmer »

Ani skody, ani q5 ani Tiguana nie ma w kraju do kupienia z silnikiem 2.0Tsi, coś jest na rzeczy.

ODPOWIEDZ