Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
Wito1985
Samochód: Czekam

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: Wito1985 »

Widziałem jedynie na filmie jak Zachar testował to w Superbie..szału nie ma ale zaparkować zaparkował..:)

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

Awatar użytkownika
milesia
Samochód: KODIAQ Style 1,4 TSI 150kM

Post autor: milesia »

root pisze:
07 kwie 2017, 11:03
zuza1976 pisze:
07 kwie 2017, 9:54
samochód zamówiony 13 marca, brak terminu odbioru, handlowiec powiedział, że możemy spodziewać się samochodu dopiero w przyszłym roku :-( wyczerpany limit w salonie na ten rok...
Może warto spróbować gdzie indziej?
Hej Zuza, dziś pytałam podczas odbioru "MISIACZKA" czy da radę jeszcze zamówić KODAIKA - owszem z odbiorem za 3 do 4 m-cy, jakby co podeślę Ci namiar do mojego doradcy zadzwoń, pogadaj, stworzy Ci symulację przez telefon.
Do miłego
Milesia :P

Awatar użytkownika
milesia

Wito1985 pisze:
07 kwie 2017, 23:19
ale żona jak zobaczyła jaki Kodiaq jest duży powiedziała, że nim jeździć nie będzie bo będzie się bała parkowania więc pomyślałem o tym wynalazku..
Żona na 100% się nauczy a koledzy mają rację, wystarczą czujniki i bez problemu parkowałam, specjalnie pojechałam pod market, żeby potrenować :D nie mam kamery, więc pierwszym razem kiedy czujnik zapikał wyszłam z auta, żeby zorietować się w jakiej odległości ropoczyna się pomiar, a potem spoko, wystarczą lusterka. Natomiast z przodu coś za późno pikają, bo trzeba naprawdę bardzo blisko podjechać, żeby zaczęły pikać.
Do miłego

Wito1985
Samochód: Czekam

Post autor: Wito1985 »

Heh..u mnie jest bardziej skomplikowany temat..żonie kupiliśmy z początkiem roku toyotę yaris w najwyższej wersji żeby miała kamerę cofania i czujniki przód tył a i tak są czasem problemy z parkowaniem..także muszę być wyrozumiały.. :) ale faktycznie macie racje..jeszcze jak przyjdzie mi tłumaczyć jak ten system działa i co trzeba robić żeby zaparkować to już na pewno nim nie pojedzie..:) a co polecacie jeszcze z dodatków takich użytecznych? Lane assist chcę dołożyć bo dużo jeżdżę po drogach szybkiego ruchu a widziałem, że to dość fajnie działa.

root
Administrator
Samochód: Volvo V90

Post autor: root »

Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! :)

zuza1976
Samochód: ŠKODA KODIAQ 2.0 TDI 140kW

Post autor: zuza1976 »

milesia pisze:
08 kwie 2017, 1:56
root pisze:
07 kwie 2017, 11:03
zuza1976 pisze:
07 kwie 2017, 9:54
samochód zamówiony 13 marca, brak terminu odbioru, handlowiec powiedział, że możemy spodziewać się samochodu dopiero w przyszłym roku :-( wyczerpany limit w salonie na ten rok...
Może warto spróbować gdzie indziej?
Hej Zuza, dziś pytałam podczas odbioru "MISIACZKA" czy da radę jeszcze zamówić KODAIKA - owszem z odbiorem za 3 do 4 m-cy, jakby co podeślę Ci namiar do mojego doradcy zadzwoń, pogadaj, stworzy Ci symulację przez telefon.
Witaj Milesia ! A gdzie Ty zamawiałaś swojego Misiaczka? :-)

Awatar użytkownika
milesia

Zuza na priv wysłałam Ci namiary na mojego przedstawiciela, już wie, że będziesz dzwonić :D :D :D dzwoń pytaj, pytaj, pytaj to nic nie kosztuje :D
Do miłego

zuza1976
Samochód: ŠKODA KODIAQ 2.0 TDI 140kW

Post autor: zuza1976 »

milesia pisze:
08 kwie 2017, 13:47
Zuza na priv wysłałam Ci namiary na mojego przedstawiciela, już wie, że będziesz dzwonić :D :D :D dzwoń pytaj, pytaj, pytaj to nic nie kosztuje :D
Milesia, też odpisałam na priv, ale nie wiem czy dotarło, do mnie dotarła druga wiadomość ...

Tomala72
Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7

Post autor: Tomala72 »

Wczoraj przejeżdżając przez Radom wstąpiłem do salonu udając tzw. słabo zorientowanego klienta.
Mając już ustaloną produkcję na 24 tydzień ze "swoim" dilerem (zamówienie 11.03.17) m.in. zapytałem kiedy bym miał samochód do odbioru decydując się teraz na zamówienie.
Jaką uzyskałem odpowiedź od sprzedawcy (notabene profesjonalista w rozmowie), że będzie to grudzień br. :?

rafalhtc
Samochód: Hyundai Tucson 2017| 1.6 GDI | Comfort + Navi

Post autor: rafalhtc »

Czapka Mikołaja gratis podobno w grudniu:p

ODPOWIEDZ