Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Widziałem jedynie na filmie jak Zachar testował to w Superbie..szału nie ma ale zaparkować zaparkował..
- milesia
- Samochód: KODIAQ Style 1,4 TSI 150kM
Hej Zuza, dziś pytałam podczas odbioru "MISIACZKA" czy da radę jeszcze zamówić KODAIKA - owszem z odbiorem za 3 do 4 m-cy, jakby co podeślę Ci namiar do mojego doradcy zadzwoń, pogadaj, stworzy Ci symulację przez telefon.
Do miłego
Milesia
Milesia
- milesia
Żona na 100% się nauczy a koledzy mają rację, wystarczą czujniki i bez problemu parkowałam, specjalnie pojechałam pod market, żeby potrenować
Do miłego
Milesia
Milesia
Heh..u mnie jest bardziej skomplikowany temat..żonie kupiliśmy z początkiem roku toyotę yaris w najwyższej wersji żeby miała kamerę cofania i czujniki przód tył a i tak są czasem problemy z parkowaniem..także muszę być wyrozumiały..
ale faktycznie macie racje..jeszcze jak przyjdzie mi tłumaczyć jak ten system działa i co trzeba robić żeby zaparkować to już na pewno nim nie pojedzie..
a co polecacie jeszcze z dodatków takich użytecznych? Lane assist chcę dołożyć bo dużo jeżdżę po drogach szybkiego ruchu a widziałem, że to dość fajnie działa.
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Polecam wątek W co warto doposażyć Kodiaq , a co można pominąć ?.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Witaj Milesia ! A gdzie Ty zamawiałaś swojego Misiaczka?
- milesia
Zuza na priv wysłałam Ci namiary na mojego przedstawiciela, już wie, że będziesz dzwonić
dzwoń pytaj, pytaj, pytaj to nic nie kosztuje 
Do miłego
Milesia
Milesia
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Wczoraj przejeżdżając przez Radom wstąpiłem do salonu udając tzw. słabo zorientowanego klienta.
Mając już ustaloną produkcję na 24 tydzień ze "swoim" dilerem (zamówienie 11.03.17) m.in. zapytałem kiedy bym miał samochód do odbioru decydując się teraz na zamówienie.
Jaką uzyskałem odpowiedź od sprzedawcy (notabene profesjonalista w rozmowie), że będzie to grudzień br.
Mając już ustaloną produkcję na 24 tydzień ze "swoim" dilerem (zamówienie 11.03.17) m.in. zapytałem kiedy bym miał samochód do odbioru decydując się teraz na zamówienie.
Jaką uzyskałem odpowiedź od sprzedawcy (notabene profesjonalista w rozmowie), że będzie to grudzień br.
-
rafalhtc
- Samochód: Hyundai Tucson 2017| 1.6 GDI | Comfort + Navi
Czapka Mikołaja gratis podobno w grudniu:p