Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
zuza1976
Samochód: ŠKODA KODIAQ 2.0 TDI 140kW

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: zuza1976 »

też odniosłam takie wrażenie po jeździe próbnej i dlatego zdecydowaliśmy się na niedźwiadka :-)

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

menthal
Samochód: Skoda Kodiaq 1,4

Post autor: menthal »

No jeśli wyczerpany limit roczny to chyba małe szanse aby weszło wcześniej przy takiej popularności. Gdyby sprzedawca nie powiedział mi, że zamówienie złożone w marcu przekracza limit na cały rok to nie miałbym skrupułów żeby szukać gdzie indziej.

root
Administrator
Samochód: Volvo V90

Post autor: root »

lighting pisze:
07 kwie 2017, 12:01
Zuza, wujek mojej żony kupił 2 tygodnie temu RAV4. Żałuje tej decyzji - auto małe i ciasne, a plastiki nie najlepszej jakości. Nie powinnaś więc żałować niedźwiedzia :)
I z systemem multimedialnym z poprzedniego wieku… Wybaczcie, mam na to alergię :D
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! :)

marecki_jg
Samochód: Kodiaq 2.0 TDI

Post autor: marecki_jg »

Ja tez zamawialem 13 marca i jak dotąd żadnego konkretnego terminu mi nie podali. Pani stwierdzila tylko że gdzies w okolicach wrzesnia powinien być...

kamilR
Samochód: Hyundai Tucson 1.7crdi '15,Koleos 2.0dci 4x4 '17

Post autor: kamilR »

Ja zamawiałem 27 marca, Pan w salonie powiedział mi że samochód będzie w sierpniu, sam prosiłem o przesunięcie na wrzesień:)).
Jakbym dostał termin na przyszły rok to bym zmienił dealera.

Ethel
Samochód: Kodiaq 1.4 TSI DSG Style

Post autor: Ethel »

Mój zamawiany w Tychach

Wito1985
Samochód: Czekam

Post autor: Wito1985 »

Witam wszystkich forumowiczów. Ja swojego Kodiaqa zamówiłem w połowie marca i termin mam podany na koniec września..wersja 2.0 tsi Style z panoramą, pakietem Fresh, zestawem Canton, podświetleniem Ambiente, kamerą cofania i jeszcze kilkoma innym pierdołami..bez skóry z tapicerką beżową, zastanawiam s się jeszcze nad domówieniem Lane assist i Automatycznego parkowania ale boję się, że termin odbioru mi się wtedy przesunie..

root
Administrator

Po co Ci to automatyczne parkowanie? Z tego korzysta się dwa razy: raz, żeby się pobawić i za jakiś czas drugi raz, żeby się upewnić, że to na pewno nie ma sensu :) Ważniejsze są czujniki parkowania i ewentualnie kamera.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! :)

Wito1985
Samochód: Czekam

Post autor: Wito1985 »

Tu masz rację bo aż takim złym kierowcą raczej nie jestem żeby z niego korzystać ale żona jak zobaczyła jaki Kodiaq jest duży powiedziała, że nim jeździć nie będzie bo będzie się bała parkowania więc pomyślałem o tym wynalazku..

root
Administrator

To przetestuj to najpierw…

ODPOWIEDZ