Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
też odniosłam takie wrażenie po jeździe próbnej i dlatego zdecydowaliśmy się na niedźwiadka 
No jeśli wyczerpany limit roczny to chyba małe szanse aby weszło wcześniej przy takiej popularności. Gdyby sprzedawca nie powiedział mi, że zamówienie złożone w marcu przekracza limit na cały rok to nie miałbym skrupułów żeby szukać gdzie indziej.
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
I z systemem multimedialnym z poprzedniego wieku… Wybaczcie, mam na to alergię
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
-
marecki_jg
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI
Ja tez zamawialem 13 marca i jak dotąd żadnego konkretnego terminu mi nie podali. Pani stwierdzila tylko że gdzies w okolicach wrzesnia powinien być...
-
kamilR
- Samochód: Hyundai Tucson 1.7crdi '15,Koleos 2.0dci 4x4 '17
Ja zamawiałem 27 marca, Pan w salonie powiedział mi że samochód będzie w sierpniu, sam prosiłem o przesunięcie na wrzesień:)).
Jakbym dostał termin na przyszły rok to bym zmienił dealera.
Jakbym dostał termin na przyszły rok to bym zmienił dealera.
Mój zamawiany w Tychach
Witam wszystkich forumowiczów. Ja swojego Kodiaqa zamówiłem w połowie marca i termin mam podany na koniec września..wersja 2.0 tsi Style z panoramą, pakietem Fresh, zestawem Canton, podświetleniem Ambiente, kamerą cofania i jeszcze kilkoma innym pierdołami..bez skóry z tapicerką beżową, zastanawiam s się jeszcze nad domówieniem Lane assist i Automatycznego parkowania ale boję się, że termin odbioru mi się wtedy przesunie..
-
root
- Administrator
Po co Ci to automatyczne parkowanie? Z tego korzysta się dwa razy: raz, żeby się pobawić i za jakiś czas drugi raz, żeby się upewnić, że to na pewno nie ma sensu
Ważniejsze są czujniki parkowania i ewentualnie kamera.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Tu masz rację bo aż takim złym kierowcą raczej nie jestem żeby z niego korzystać ale żona jak zobaczyła jaki Kodiaq jest duży powiedziała, że nim jeździć nie będzie bo będzie się bała parkowania więc pomyślałem o tym wynalazku..
-
root
- Administrator
To przetestuj to najpierw…