Ponawiam pytanie kolegi, bo samo opóźnienie jest tutaj największym problemem.
Fakt, że utrzymywanie wyższych obrotów w trybie sport pomaga, więc jak to jest z PedalBox?
Ponawiam pytanie kolegi, bo samo opóźnienie jest tutaj największym problemem.

Wiec odpowiem jak zrobie przegląd a będzie to po świętach.lighting pisze: ↑21 mar 2018, 7:57Skoro jesteś właścicielem tych dodatków i jedziesz na przegląd po wypięciu ich, powiedz czy dostałeś jakąś informację z serwisu, że grzebałeś przy aucie i tracisz gwarancję ?djpool pisze: ↑20 mar 2018, 22:39Przejechane jakieś 25 tys z DTE Systems PowerControl oraz PedalBox jadę na przegląd i wszystko zostało wypięte, KODIAQ 2.0 4x4 190 KM to jakieś nie porozumienie. Z auta żwawego, zrywnego przekształcił się w "tatusiwóz".
Byłem sceptyczny co do tych rzeczy jednak po przeglądzie zapinam z powrotem bo się nie da jeździć.
PS. Mam ciężką nogę 10 L w miesicie to norma teraz ta sama jazda bez boxa wychodzi 8,9.
Tutaj na forum i nie tylko, chodzą słuchy, że ASO jest w stanie wykryć, że miałeś wpiętego PowerBox'a.
djpool pisze: ↑25 mar 2018, 19:46Wiec odpowiem jak zrobie przegląd a będzie to po świętach.lighting pisze: ↑21 mar 2018, 7:57Skoro jesteś właścicielem tych dodatków i jedziesz na przegląd po wypięciu ich, powiedz czy dostałeś jakąś informację z serwisu, że grzebałeś przy aucie i tracisz gwarancję ?djpool pisze: ↑20 mar 2018, 22:39Przejechane jakieś 25 tys z DTE Systems PowerControl oraz PedalBox jadę na przegląd i wszystko zostało wypięte, KODIAQ 2.0 4x4 190 KM to jakieś nie porozumienie. Z auta żwawego, zrywnego przekształcił się w "tatusiwóz".
Byłem sceptyczny co do tych rzeczy jednak po przeglądzie zapinam z powrotem bo się nie da jeździć.
PS. Mam ciężką nogę 10 L w miesicie to norma teraz ta sama jazda bez boxa wychodzi 8,9.
Tutaj na forum i nie tylko, chodzą słuchy, że ASO jest w stanie wykryć, że miałeś wpiętego PowerBox'a.
Mój sąsiad ma Passata 150 km i tez ma tego samego boxa i jest po przeglądzie i nic nie wyszło kompletnie podpinany pod komputer i cisza.
Mamy ten sam pakiet 4 lata gwarancji 120 tys km plus przeglądy w tym czasie gratis. Warunkiem jest prawidłowa synchronizacja z komputerem takie dostał info. Więc dam znać jak bede po przeglądzie.
I teraz ludzie z ASO przeczytają i będą dokładniej sprawdzać
tia PAN z ASO nie ma co robić tylko na forum siedzieć.