Udało Ci się może ustalić co to za kolor?Piotrek pisze: ↑02 lut 2018, 19:22Witam wszystkich. Jestem na forum od jakiegoś czasu. W końcu także dzięki Wam zdecydowałem się na zakup. I tu moja wielka prośba w szczególności do roota i przedstawicieli delarów. Jest to kolor z gamy czeskiej jednak opinie jak dokładnie się nazywa różnią się.
Całą resztę mam w zasadzie wybraną. Niestety mogę bazować tylko na zdjęciach a wiadomo, że one nie oddają w pełni.
Najciekawsze kolory dla Kodiaqa
Re: Najciekawsze kolory dla Kodiaqa
-
Piotrek
- Samochód: Kodiaq 1,4TSi 125 KM Red Velvet
Na 90 % to jest Modra Ocean z czeskiej gamy. Wg mojego dealera w tym momencie nie ma możliwości zamawiania kolorów z tej gamy. Podobno można było w zeszłym roku, ale też tylko przez około 1,5 miesiąca. Szkoda bo Kodiaq w tym kolorze wygląda Megarpp pisze: ↑27 lut 2018, 21:20Udało Ci się może ustalić co to za kolor?Piotrek pisze: ↑02 lut 2018, 19:22Witam wszystkich. Jestem na forum od jakiegoś czasu. W końcu także dzięki Wam zdecydowałem się na zakup. I tu moja wielka prośba w szczególności do roota i przedstawicieli delarów. Jest to kolor z gamy czeskiej jednak opinie jak dokładnie się nazywa różnią się.
Całą resztę mam w zasadzie wybraną. Niestety mogę bazować tylko na zdjęciach a wiadomo, że one nie oddają w pełni.
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Zapytaj innego dealera. Powinno się udać zamówić, ale kosztuje to więcej i dłużej się czeka.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Mi ostatnio powiedziano, że jednak można. Nawet podesłano mi paletę barw ale na podstawie wycinka trudno decydować.
Wysłałem zapytanie do centrali Skody w Czechach i trochę lipa. Pani mi odpisała, że tego koloru nie można zamówić w Czechach a najprawdopodobniej jest to Blue Race Metallic (czyli taki jak na Skodzie Octavii RS) ale takiego koloru nie ma w czeskim konfiguratorze
Ehhh - lipa straszna. A może ktoś się orientuje czy jakiś inny model Skody można obecnie kupić w kolorze Blue Ocean tak w miarę "od ręki"? Nawet jak będzie to Roomster to przynajmniej da się wywnioskować jak lakier zachowuje się na większej powierzchni.
Wysłałem zapytanie do centrali Skody w Czechach i trochę lipa. Pani mi odpisała, że tego koloru nie można zamówić w Czechach a najprawdopodobniej jest to Blue Race Metallic (czyli taki jak na Skodzie Octavii RS) ale takiego koloru nie ma w czeskim konfiguratorze
Ehhh - lipa straszna. A może ktoś się orientuje czy jakiś inny model Skody można obecnie kupić w kolorze Blue Ocean tak w miarę "od ręki"? Nawet jak będzie to Roomster to przynajmniej da się wywnioskować jak lakier zachowuje się na większej powierzchni.
-
Marcin
- Samochód: WRX STI 04'; Corolla TS 02', Scala 19'
Kolory z czeskiej gamy są dostępne w opcji lakierów flotowych. Można taki samochód zamówić, ale lakierowane są tylko w określonych tygodniach produkcji więc na starcie już opóźnia to i tak opóźnioną produkcję. I do podstawowego metalika 2500 dopłaty.
Planujesz zakup samochodu?
Zapraszam poza forum 606987746
https://skodakrakow.otomoto.pl/
Dużo dostępnych!
Podkreślam!Każdy z moich postów to wyłącznie moja opinia. Nie jest to oficjalne stanowisko Skody ani salonu w którym pracuję.
Zapraszam poza forum 606987746
https://skodakrakow.otomoto.pl/
Dużo dostępnych!
Podkreślam!Każdy z moich postów to wyłącznie moja opinia. Nie jest to oficjalne stanowisko Skody ani salonu w którym pracuję.
Posida może ktoś jakaieś linki do zdjęć Kodiaq w jedynym darmowym kolorze - NIEBIESKI ENERGY?
Uprzedzjąc ewentualną dyskusję - mając limity, może okazać się to jedymnym możliwym wyborem aby móc zakupić wersję Style.
Uprzedzjąc ewentualną dyskusję - mając limity, może okazać się to jedymnym możliwym wyborem aby móc zakupić wersję Style.
Chyba tu jest niebieski energy: