Zaliczki. Żaden znany mi dealer nie przyjmuje zadatku, z wiadomych względów. Minimalne opóźnienie i zwraca podwójną wysokość. Tak mi wyjaśnił wcześniej inny sprzedawca.
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
janoush
- Samochód: Kodiaq Style 2.0TSI, Astra J 1.6
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
janoush
-
janoush
Owszem, przez infolinię. Napisałem pismo do nich. Mimo to nie wierzę, że cokolwiek pomogą. Kodiaki sprzedają się jak ciepłe bułki, inne modele też nieźle, więc jeden klient im nie popsuje nic. A że trochę na forum ponarzeka i wśród znajomych...
janoush
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Dokładnie. Skoda Polska powinna wiedzieć o wszystkim. Od razu będzie inna gadka.
Zamówienie: 10.12.2017.
Wstępny termin produkcji: 18 tydzień 2018.
Ambition, 1.4TSI, DSG. Z wyposażenia: panorama, trzeci rząd, lane assist, kessy full, czyli szału nie ma, a i tak prawie pół roku...
Wstępny termin produkcji: 18 tydzień 2018.
Ambition, 1.4TSI, DSG. Z wyposażenia: panorama, trzeci rząd, lane assist, kessy full, czyli szału nie ma, a i tak prawie pół roku...
Zamówienie 3 stycznia 2018 i podano przybliżony termin odbioru ( wg sprzedawcy maksymalny ) do 15 marca 2018
-
janoush
No więc kierownik sprzedaży więcej się nie odezwał. Jak podejrzewałem, to były "działania pozorne", że niby nam zależy, itp. a tak naprawdę, to wisi nam to...
Salon POL-MOT Auto Warszawa - Ursynów, ul. Gruchacza 39.
To gdyby ktoś chciał tam cokolwiek zamawiać...
Pozdrawiam ze słonecznej Malty
Pozdrawiam ze słonecznej Malty
janoush
janoush pisze: ↑23 sty 2018, 18:03No więc kierownik sprzedaży więcej się nie odezwał. Jak podejrzewałem, to były "działania pozorne", że niby nam zależy, itp. a tak naprawdę, to wisi nam to...
Pozdrawiam ze słonecznej Malty![]()
Ciekaw jestem czy jakbyś interweniował u dystrybutora to czy pojawiłby się odzew ?
Zamówienie 7 listopad podany termin w zamówieniu 28 luty a teraz wyskakuje połowa maja
Janoush. Składaj jak najszybciej reklamacje na piśmie (mailowo) do Skody Polska z podaniem wszystkich szczegołów, nazwa dealera, nazwisko sprzedawcy itp: bokskoda@skoda-auto.pl. Na pewno postarają się pomóc...
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Ostatnio zmieniony 24 sty 2018, 18:24 przez Lucky, łącznie zmieniany 1 raz.