A to dobre
OPCJE WYPOSAŻENIA - tapicerka i panoramiczny dach
-
frutis13
- Samochód: KODIAQ 2.0 TDI 140kW Style
Re: OPCJE WYPOSAŻENIA - tapicerka i panoramiczny dach
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Skody wychodzą na różnych oponach i nic na to nie poradzisz, nie możesz też wybrać. Mój Superb dostał Micheliny.
A robią tak pewnie dlatego, żeby się nie uniezależniać od jednego dostawcy i żeby nie było tak, jak z elektrycznymi fotelami
A robią tak pewnie dlatego, żeby się nie uniezależniać od jednego dostawcy i żeby nie było tak, jak z elektrycznymi fotelami
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Reflektory LED w Kodiaq'u powinny być adaptacyjne i nie tylko doświetlać zakręty ale też dynamicznie "wycinać" inne samochody tak by można było jeździć na długich a jednocześnie nie razić innych. Wg. mnie jest to kluczowa sprawa na 2 lub 3 cyfrowych drogach gdzie mijając inny samochód trzeba wyłączyć "długie" i wtedy nie widać nic na poboczu przez chwile.lighting pisze: ↑16 mar 2017, 7:48Jeżeli to te reflektory, które doświetlają zakręty, to moim zdaniem da się spokojnie bez nich jeździć. 4,5K to dużo.artur pisze: ↑16 mar 2017, 7:37Wersja Ambition reflektory przednie, zastanawiam się czy warto dopłacić 4500 zł do tych led.http://www.reezocar.com/en/voiture-occa ... 80330.html
Materiały Skody (od 1:04):
Witam.Wczoraj otrzymałem od dealera katalog z dodatkowymi akcesoriami do kodiaqa na Polskę. Przesłał mi go w Pdfie niemogę go tu wkleć albo nie potrafie
Pozdrawiam
DO developer
Dokładnie o tenlighting pisze: ↑23 mar 2017, 9:12O ten chodziło ?
http://www.sklep.skoda.pl/upload/files/ ... 017-02.pdf
Parasolki w drzwiach
Czy parasolki w drzwiach są w standardzie w wersji Style?
i poziom niżej chyba też
Ostatnio zmieniony 24 mar 2017, 10:25 przez Ethel, łącznie zmieniany 1 raz.
tak, sa w ambition i style.
Tapicerka MIX
witam
Czy ktoś z Was zamawiał wersję z tapicerką MIX (Wnętrze MIX (tapicerka materiałowa/skóra/skóra ekologiczna))
Słyszałem pochlebne opinie o tym materiale, podobno też jest taki w Superbie. Różnicę można przeznaczyć na np. okno panoramiczne.
Czy ktoś z Was zamawiał wersję z tapicerką MIX (Wnętrze MIX (tapicerka materiałowa/skóra/skóra ekologiczna))
Słyszałem pochlebne opinie o tym materiale, podobno też jest taki w Superbie. Różnicę można przeznaczyć na np. okno panoramiczne.