OPCJE WYPOSAŻENIA - tapicerka i panoramiczny dach
Re: OPCJE WYPOSAŻENIA - tapicerka i panoramiczny dach
Wersja Ambition reflektory przednie, zastanawiam się czy warto dopłacić 4500 zł do tych led.http://www.reezocar.com/en/voiture-occa ... 80330.html
Wow, Kodiaq z 8500 KM jako second hand już (czyżby aż tak źle ?)artur pisze: ↑16 mar 2017, 7:37Wersja Ambition reflektory przednie, zastanawiam się czy warto dopłacić 4500 zł do tych led.http://www.reezocar.com/en/voiture-occa ... 80330.html
Jeżeli to te reflektory, które doświetlają zakręty, to moim zdaniem da się spokojnie bez nich jeździć. 4,5K to dużo.
DO developer
-
krotz
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI
Myslal ze kupi wersje 125KM i poszaleje. Pewnie się przeraziłlighting pisze: ↑16 mar 2017, 7:48Wow, Kodiaq z 8500 KM jako second hand już (czyżby aż tak źle ?)artur pisze: ↑16 mar 2017, 7:37Wersja Ambition reflektory przednie, zastanawiam się czy warto dopłacić 4500 zł do tych led.http://www.reezocar.com/en/voiture-occa ... 80330.html![]()
Mialem ten sam dylemat... pomijajac kwestie 'prestizu' - to auto z full ledami wyglada o 2 klasy wyzej/lepiej - przemyslalem temat, i pomimo, ze w ostatnich 3 samochodach, ktorymi jezdzilem przez kilka lat mialem xenon/skretne bixy - bedac jednoczesnie ograniczonym kwota zakupu Kodiaqa (auto sluzbowe) te 4.5k PLN przeznaczylem na el. klape bagaznika, grzane fotele, soundystem Canton i kolorowy maxi DOT. Mysle, ze z tych rzeczy korzystasz praktycznie codziennie, a zastanow sie ile tak naprawde jezdzisz noca, czy po ciemku w miejscach nieoswietlonych...artur pisze: ↑16 mar 2017, 7:37Wersja Ambition reflektory przednie, zastanawiam się czy warto dopłacić 4500 zł do tych led.http://www.reezocar.com/en/voiture-occa ... 80330.html
NB te zwykle reflektory nie wygladaja az tak tragicznie...
Ja wziąłem te pełne ledy ze względu na bezpieczeństwo. W nocy ledy nie mają sobie równych, a i w dzień są bardziej widoczne. Zamówiłem też tapicerkę wentylowaną i zastanawiam się czy nie dokupić jeszcze tego panoramicznego dachu. Koszt dosyć spory, walory użytkowe i wizualne bezsprzecznie na tak. Tylko ten czas produkcji.
wg mojej wiedzy dach nie wpływa na termin.kkriss pisze: ↑16 mar 2017, 10:32Ja wziąłem te pełne ledy ze względu na bezpieczeństwo. W nocy ledy nie mają sobie równych, a i w dzień są bardziej widoczne. Zamówiłem też tapicerkę wentylowaną i zastanawiam się czy nie dokupić jeszcze tego panoramicznego dachu. Koszt dosyć spory, walory użytkowe i wizualne bezsprzecznie na tak. Tylko ten czas produkcji.
Dopytywałem o to 2-krotnie. Podobno wpływa z racji konieczności rozgałęzienia linii montażowej i dodatkowych czynności przy zakładaniu dachu. Właśnie obok elektrycznie ogrzewanych foteli, dach ma duży wpływ na termin.
DO developer
-
frutis13
- Samochód: KODIAQ 2.0 TDI 140kW Style
W tym ogłoszeniu Kodiak stoi na Continentalach, w salonie widziałem go na oponach od Koreańczyków Nexen. Orientujecie się na jakich oponach zjeżdża samochód z linii i dla czego używają różnych marek opon? Dodam, że Continentale uważam za najlepszą markę opon i chciałbym trafić na niedźwiadka właśnie na takich kapciach.
Być może masz rację, ale nie jest to istotna różnica. Niezależnie od wariantu wyposażenia (wyłączając elektryczne fotele) symulowany termin miałam taki sam. Dopiero fotele elektryczne wyrzucają mnie w kosmos
Pierwotnie dealer też to sygnalizował, ale aktualnie się to nie potwierdza.
Dzisiaj odbierany stał na oponach Pirelli Scorpion.