Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Czy ktoś może mi powiedzieć co jeszcze "wyleci" z mojego samochodu przy stracie tego adaptacyjnego zawieszenia, kamer 360 i rozpoznawania znaków ? Tylne oświetlenie led? Czy po odbiorze można będzie dołożyć chociaż kamerę cofania?
Wg mnie jeżeli nie ma pakietu kamer 360, a w zamian cofania nie było wrzucone, to nie będziesz miał. Jej minus to straszny brak.
Rozpoznawanie znaków można przeżyć, zawieszenie kwestia komfortu i frajdy, ale parkowanie SUV-em bez kamery jest irytujące. Nie straszę/neguję, tylko wyrażam swoją opinię.
Rozpoznawanie znaków można przeżyć, zawieszenie kwestia komfortu i frajdy, ale parkowanie SUV-em bez kamery jest irytujące. Nie straszę/neguję, tylko wyrażam swoją opinię.
-
Jarek
- Samochód: Kodiaq 1,4 Style 4x4 + Volvo XC90 2,4 D5
Bez przesady. Mam XC90 tylko z czujnikami parkowania z tyłu i nie mam najmniejszego problemu z parkowaniem gdziekolwiek. Bez nich też zresztą nie byłoby problemu, kwestia wyczucia auta.pyzian pisze: ↑08 sie 2017, 12:31Wg mnie jeżeli nie ma pakietu kamer 360, a w zamian cofania nie było wrzucone, to nie będziesz miał. Jej minus to straszny brak.
A rozpoznawanie znaków to (jak dla mnie) zbędny marketingowy bajer:)
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Jak są czujniki, to kamera naprawdę nie jest konieczna. A rozpoznawanie znaków być może da się zakodować (nie wiem jaką wersję masz mieć).
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
-
rafalhtc
- Samochód: Hyundai Tucson 2017| 1.6 GDI | Comfort + Navi
Co nie zmienia faktu, że z jakiegoś powodu kolega wybrał te opcje. Kiepsko byłoby mi się pogodzić z takim faktem i raczej żadne opony zimowe itp.od dealera nie załagodziłyby sprawy .
Wysłane z Tapatalk
Wysłane z Tapatalk
Idz do VW i pogadaj o Tiguanie. Z marszu dostałem 10% zniżki...a to przed etapem prawdziwych negocjacji. Tylko trzeba czekać 3-6 miesiecy 
Ogólnie po rabatach wychodzi prawie tak samo jak Kodiaq z takim samym wyposażeniem.
Ogólnie po rabatach wychodzi prawie tak samo jak Kodiaq z takim samym wyposażeniem.
Ja właśnie przerzuciłem się na tiguana ze względu na rabat a auto będzie w salonie do końca tego tygodnia.
A ja się zastanawiam czy nie zamienić na superba
To poczekaj na nową wersję planowaną chyba na 2018/19. Powinna mieć juz Full Led i virtual cocpit 
Jarek104 mam do Ciebie pytanie jako doświadczonego sprzedawcy samochodów..moje auto ma być w salonie pod koniec tygodnia ale mój sprzedawca powiedział mi, że jedzie teraz na urlop i wyda mi auto dopiero po powrocie po 23 sierpnia..i moje pytanie brzmi czy auta nie może mi wydać ktoś inny z salonu?