Ja w superb mam od nowości crossclimaty czyli ponad 4 lata, w drugim aucie 5lat juz. w Polskich górach na śniegu jak i w Austrii beż zarzutu. Nie wyobrażam sobie jeździć na wymianę dwa razy do roku.
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
proszę wątek o oponach przenieść gdzie indziej bo nie nic wspólnego z czasem oczekiwania na kodiego
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
Witam!
Kodiaq Style 2.0 TDI 4x4, pakiet safety i jakieś inne, ale nie na wypasie.
Zamówione 28 lipca 2021r.
W listopadzie dostałem info o terminie produkcji na 5/2022. Na początku grudnia dealer poinformował mnie, że termin produkcji przeskoczył na 51/2021. Teraz przez cały styczeń 2022 auto ma status "w produkcji".
Ktoś wie, jakie są jeszcze "statusy" zanim auto trafi do odbioru??
Do Was dealer dzwoni sam jak coś się zmienia czy go męczycie sami? Ja muszę dzwonić/pisać.
Pozdro!
W listopadzie dostałem info o terminie produkcji na 5/2022. Na początku grudnia dealer poinformował mnie, że termin produkcji przeskoczył na 51/2021. Teraz przez cały styczeń 2022 auto ma status "w produkcji".
Do Was dealer dzwoni sam jak coś się zmienia czy go męczycie sami? Ja muszę dzwonić/pisać.
Pozdro!
Witaj w klubie;) ja zamawiałem w pierwszej połowie września, początkowo termin produkcji miał być chyba 6 tydzień 2022, ale w listopadzie handlowiec zadzwonił, że muszą obciąć pakiet safety, bo i tak go nie dostanę, ale wyprodukują go w 2021 roku i odbiorę przed nowym rokiem. Niestety, produkcja się rozpoczęła, ale utknęła w martwym punkcie od 4 grudnia i nic się nie zmienia.kubag pisze: ↑21 sty 2022, 22:41Witam!
Pozdro!
Dzwonię do mojego handlowca, ale on nic nie wie. Pisałem do importera, do Biura Obsługi Klienta i nikt mi nie chce udzielić informacji czy ten samochód zostanie dokończony i kiedy. Jutro idę na kolejną jazdę testową i wszystko wskazuje na to, że zdecyduję się na inny samochód, bo podejście do klienta w Skodzie to żart.
Witam.
Z początkiem września zamówiłem wersję Style mocno doposażoną, ponieważ broniłem się przed skórzanymi fotelami z których nie można zrezygnować w L&K. Ale w na początku listopada otrzymałem info, że w tej konfiguracji nie zostanie auto wyprodukowane, ponieważ do tej wersji nie będzie Cantona i kamer 360 stopni i .... Natomiast w L&K nie będzie z tym problemu. Więc po przeliczeniu został zamówiony K&L z wszystkimi dodatkami które w Style są opcją a w K&L standardem. Więc dla wyposażenia na którym mi zależało muszę się przyzwyczaić do skóry
. Po zmianie po tygodniu auto zostało zamówione i zatwierdzone do produkcji , ale bez żadnego terminu. Jedynie na umowie 31 styczeń, ale jest to data raczej oderwana od rzeczywistości.
Z początkiem września zamówiłem wersję Style mocno doposażoną, ponieważ broniłem się przed skórzanymi fotelami z których nie można zrezygnować w L&K. Ale w na początku listopada otrzymałem info, że w tej konfiguracji nie zostanie auto wyprodukowane, ponieważ do tej wersji nie będzie Cantona i kamer 360 stopni i .... Natomiast w L&K nie będzie z tym problemu. Więc po przeliczeniu został zamówiony K&L z wszystkimi dodatkami które w Style są opcją a w K&L standardem. Więc dla wyposażenia na którym mi zależało muszę się przyzwyczaić do skóry
- WaC
Nie koniecznie...zawacus@o2.pl pisze: ↑22 sty 2022, 18:21... na umowie 31 styczeń, ale jest to data raczej oderwana od rzeczywistości.
Było by pięknie. ( Salon Porsche na Połczyńskiej prawie BemowoWaC pisze: ↑22 sty 2022, 22:40Nie koniecznie...zawacus@o2.pl pisze: ↑22 sty 2022, 18:21... na umowie 31 styczeń, ale jest to data raczej oderwana od rzeczywistości.
- WaC
Też tam zamawiałem - koniec sierpnia. W przyszłym tygodniu ma ruszyć produkcja dla mnie.