Wg info od dealera można to było dołożyć już z ustalonym terminem produkcji, a nawet jak auto jest w produkcji i nie zaczęli montażu tych komponentów. Ja bym dealera pomęczył, niech interweniuje u importera jak Ci zależy.
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Już tydzień po odbiorze, zaraz stuknie 1k km
Odpukać, jak na ten moment jestem mega zadowolony z auta, także wypisuje się z tego tematu a za wszystkich czekających trzymam kciuki by się szybko Kodżaki wyprodukowały
Odpukać, jak na ten moment jestem mega zadowolony z auta, także wypisuje się z tego tematu a za wszystkich czekających trzymam kciuki by się szybko Kodżaki wyprodukowały
-
M@ciej
- Samochód: Kodiaq 1.5 TSI Sportline - odbiór IV kwartał
Tak, widziałem tą informację, niestety kiedy pytałem dealera to uzyskałem odpowiedź, że nie ma możliwości zmiany czegokolwiek jeżeli już jest nadany termin produkcji. Taką samą informację dostałem na infolinii skody. Jeżeli komuś to się udało, to najwyraźniej zależy to od siły perswazji wobec importera oraz chęci danego dealera...
Szkoda...te dwa gadżety są akurat bardzo przydatne i aż dziwne jest, że w aucie za taką cenę tego nie ma.M@ciej pisze: ↑18 paź 2023, 10:59Tak, widziałem tą informację, niestety kiedy pytałem dealera to uzyskałem odpowiedź, że nie ma możliwości zmiany czegokolwiek jeżeli już jest nadany termin produkcji. Taką samą informację dostałem na infolinii skody. Jeżeli komuś to się udało, to najwyraźniej zależy to od siły perswazji wobec importera oraz chęci danego dealera...
-
M@ciej
- Samochód: Kodiaq 1.5 TSI Sportline - odbiór IV kwartał
Też bardzo mi zależało na tych dodatkach, ale dosłownie tego samego dnia, kiedy pojawiły się w cenniku dla Sportline, otrzymałem informację, że moje zamówienie ma już termin i nic się da zmienić.
-
Wiktoriusz
- Samochód: Kodiaq RS Steelgrey - wkrótce
Świeże info - wyprodukowany, gotowy do transportu. Tydzień i się zobaczymy 
Brakło dosłownie kilku dni, żeby to zgrać
-
Wiktoriusz
Wiktoriusz pisze: ↑18 paź 2023, 11:08Świeże info - wyprodukowany, gotowy do transportu. Tydzień i się zobaczymy![]()
Edit: czy ktoś dysponujący Kodiaqiem RS mógłby wrzucić zdjęcia zacisków na przodzie i tyle? Potrzebne do dobrania felg
Proponuję zapytać się w tym temacieWiktoriusz pisze: ↑18 paź 2023, 13:06Wiktoriusz pisze: ↑18 paź 2023, 11:08Świeże info - wyprodukowany, gotowy do transportu. Tydzień i się zobaczymy![]()
Edit: czy ktoś dysponujący Kodiaqiem RS mógłby wrzucić zdjęcia zacisków na przodzie i tyle? Potrzebne do dobrania felg![]()
viewtopic.php?f=11&t=2531
-
Wiktoriusz
Faktycznie, dziękuję, z rozpędu skorzystałem z "ulubionego" wątkupaw_mag pisze: ↑18 paź 2023, 13:22Proponuję zapytać się w tym temacieWiktoriusz pisze: ↑18 paź 2023, 13:06Wiktoriusz pisze: ↑18 paź 2023, 11:08Świeże info - wyprodukowany, gotowy do transportu. Tydzień i się zobaczymy![]()
Edit: czy ktoś dysponujący Kodiaqiem RS mógłby wrzucić zdjęcia zacisków na przodzie i tyle? Potrzebne do dobrania felg![]()
![]()
viewtopic.php?f=11&t=2531