Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
No i rewela, kolejny trafia do odbiorcy. Mój zgodnie z planem ma się produkować w nadchodzącym tygodniu.
Trzeba zrobić jakiś zlot
Pozdrawiam -- Spook.
-
McGan
- Samochód: Kodiaq Sportline 4x4 2.0 TSI 190 KM
U nas minął miesiąc i póki co niestety cisza
Ale widzę, że trzeba się uzbroić w cierpliwość i, że jest szansa na produkcję w ~4 miesiące - bardzo fajnie 
Kodiaq Sportline 4x4 2.0 TSI 190 KM, 2024 - Grey Steel
Dzisiaj dostałem potwierdzenie, że zmiany zostały wprowadzonepaw_mag pisze: ↑12 paź 2023, 17:53Dokładnie tak dzisiaj zrobiłem. Auto jeszcze nie jest w produkcji, więc domówiłem kamerę 360 oraz pakiet travel assist z side assist.Cahir pisze: ↑12 paź 2023, 16:49Dziś rozmawiałem z dealerem - o dziwo teraz codziennie się odzywa.![]()
Ja niestety nie mogę już zamówić kamer 360, bo auto jest wyprodukowane, lecz jeśli ktoś ma auto w produkcji lub czeka na termin, to jak najbardziej może podomawiać rzeczy które wskoczyły w nowy cennik. Czyli możecie sobię jeszcze doposażyć autko, bo poza kamerami wpadło także kilka wspomagaczy jazdy
Z tym, że gwarancji produkcji oczywiście nie ma, ponieważ auto zamawiałem po "słynnym" liście od Skody o braku możliwości zamawiania wersji L&K i braku gwarancji produkcji... (koniec sierpnia)
-
Lukaszekom
- Samochód: Kodiaq rs 2.0 tsi
Panowie! Kolejne (może durne) pytanie. Czy jest jakaś strona gdzie można sprawdzić postęp swojego zamówienia? Dziękuje i pozdrawiam
Nie, tylko dealer to widzi
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dokumenty podpisane.
OKlejanie folią PPF full front + wnętrze + ceramika 3 letnia na resztę zlecona.
Opony zimowe zamówione.
Rejestracja w toku.
Czekam tylko na ubezpieczenie i fakturę do przelewu.
Odbiór za tydzień w czwartek
OKlejanie folią PPF full front + wnętrze + ceramika 3 letnia na resztę zlecona.
Opony zimowe zamówione.
Rejestracja w toku.
Czekam tylko na ubezpieczenie i fakturę do przelewu.
Odbiór za tydzień w czwartek
-
M@ciej
- Samochód: Kodiaq 1.5 TSI Sportline - odbiór IV kwartał
Oklejanie i ceramikę oferuje dealer, czy zleciłeś zewnętrznej firmie?
dealer załatwił. Często mają umowy z firmami i dużo lepsze ceny.
Za pakiet który brałem poprzez dealera zaoszczędziłem około 3k - czyli prawie koszt zakupu opon (które notabene także przez niego kupiłem, tutaj już różnica mniejsza, bo około 40 pln na 1 szt)
Za pakiet który brałem poprzez dealera zaoszczędziłem około 3k - czyli prawie koszt zakupu opon (które notabene także przez niego kupiłem, tutaj już różnica mniejsza, bo około 40 pln na 1 szt)
-
M@ciej
- Samochód: Kodiaq 1.5 TSI Sportline - odbiór IV kwartał
Wobec tego muszę zapytać swojego dealera o taką możliwość.
Niestety nie załapałem się już na dołożenie pakietu travel assist z side assist, bo kiedy pojawił się w cenniku dla wersji sportline, to miałem już ustalony termin produkcji - 16-22 października.
Niestety nie załapałem się już na dołożenie pakietu travel assist z side assist, bo kiedy pojawił się w cenniku dla wersji sportline, to miałem już ustalony termin produkcji - 16-22 października.