Hak do Kodiaqa
Re: Hak do Kodiaqa
Z salonu dostajesz kartę pojazdu i specyfikacje z danymi o pojeździe, a tam nic nie ma o tym że hak jest zamontowany fabrycznie.
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
Dokładnie, Pan Waldek potwierdził przy odbiorze Miska ze wszystko będzie jak u Skorka 
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Skoro macie Pana Waldla który wszystko Wam załatwi to ok. U mnie było jak pisałem i dopiero jak się zreflektowałem przy odbiorze twardego dowodu źe nie ma wpisanego haka to musiałem działać. Pozdrawiam
Marsky... nie bardzo rozumiem tę polemikę. Trzy samochody wyjeżdżające z hakami i dokumenty załatwiane w dokładnie ten sam sposób czyli "bezobsługowo". Co ty chcesz nam udowodnić... kwadraturę koła?
Nie zamierzam nikomu nic udowadniać. A jeśli nie łapiesz o co chodzi to zwracam uwagę na to że, z dokumentów które otrzymałem od dealera nie wynika że hak jest zamontowany fabrycznie, więc Pani w urzędzie nie wpisała go do dowodu twierdząc że nie ma podstaw. Więc musiałem dostarczyć zaświadczenie od diagnosty.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
OK, spokojnie Panowie. Myślę, każdy z nas ma rację, a wynika to pewnie z kilku czynników o których wspomnieliście, no i przede wszystkim że komuś się chce a innemu nie.
Wiemy że dla klienta byłoby najlepiej jakby leasing i sprzedawca wszystko załatwił, ale może nie wszyscy dealerzy Skody (co jest oczywiście dziwne) nie maja takich możliwości.
Panowie, macie zatem racje i nasze rady z pewnością inni przyjmą do wiadomości.
Ja i Skorek sie cieszymy zatem, że trafiliśmy do Pana Waldka który wszystko nam załatwi i polecamy go innym.
Wiemy że dla klienta byłoby najlepiej jakby leasing i sprzedawca wszystko załatwił, ale może nie wszyscy dealerzy Skody (co jest oczywiście dziwne) nie maja takich możliwości.
Panowie, macie zatem racje i nasze rady z pewnością inni przyjmą do wiadomości.
Ja i Skorek sie cieszymy zatem, że trafiliśmy do Pana Waldka który wszystko nam załatwi i polecamy go innym.
Pozdrawiam
Dual
Dual
oryginalny hak do kodiaqa
Witam
Myślicie że ten oryginalny będzie można założyć, włącznie z działającym przyciskiem składania/rozkładania przy założeniu że zamówi się wersję z przygotowaniem pod hak?
http://allegro.pl/skoda-kodiaq-hak-tyl- ... ml#thumb/3
Myślicie że ten oryginalny będzie można założyć, włącznie z działającym przyciskiem składania/rozkładania przy założeniu że zamówi się wersję z przygotowaniem pod hak?
Re: oryginalny hak do kodiaqa
Neron7 pisze: ↑28 paź 2017, 13:10Witam
Zobacz co ma i kodiaq-a golasa doposażysz u niego
Żeby tylko te części nie były od auta które się gdzieś zawieruszyło i go szukają.
-
envies
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI Style/Business Grey/Crater
Re: oryginalny hak do kodiaqa
Tak, nawet serwis jest w stanie to zrobić, jak wykupisz przygotowanie pod hak. Podejrzewam, że chodzi o jakieś otwory w podłużnicach. Oczywiście takie rzeczy w każdym warsztacie Ci dorobią, ale nie będzie to już fabrykaNeron7 pisze: ↑28 paź 2017, 13:10Witam
- Trybol
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 2.0 TDI
Ja po doświadczeniu z dokupowanymi wcześniej zdecydowałem się na chowany fabryczny. Świetny patent no i jakość bardzo dobra. Poprzedni dość szybko zaczął rdzewieć.