Hak do Kodiaqa

Dyskusje na temat Škody Kodiaq I generacji (2016-2024)
marsky
Samochód: Kodiaq 1.4 TSI 4x4 style

Re: Hak do Kodiaqa

Post autor: marsky »

Z salonu dostajesz kartę pojazdu i specyfikacje z danymi o pojeździe, a tam nic nie ma o tym że hak jest zamontowany fabrycznie.

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

Dual
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style

Post autor: Dual »

Dokładnie, Pan Waldek potwierdził przy odbiorze Miska ze wszystko będzie jak u Skorka ;)
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style

marsky

Skoro macie Pana Waldla który wszystko Wam załatwi to ok. U mnie było jak pisałem i dopiero jak się zreflektowałem przy odbiorze twardego dowodu źe nie ma wpisanego haka to musiałem działać. Pozdrawiam

Skorek
Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 4x4 AUTOMAT

Post autor: Skorek »

Marsky... nie bardzo rozumiem tę polemikę. Trzy samochody wyjeżdżające z hakami i dokumenty załatwiane w dokładnie ten sam sposób czyli "bezobsługowo". Co ty chcesz nam udowodnić... kwadraturę koła?

marsky

Nie zamierzam nikomu nic udowadniać. A jeśli nie łapiesz o co chodzi to zwracam uwagę na to że, z dokumentów które otrzymałem od dealera nie wynika że hak jest zamontowany fabrycznie, więc Pani w urzędzie nie wpisała go do dowodu twierdząc że nie ma podstaw. Więc musiałem dostarczyć zaświadczenie od diagnosty.
Pozdrawiam

Dual
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style

Post autor: Dual »

OK, spokojnie Panowie. Myślę, każdy z nas ma rację, a wynika to pewnie z kilku czynników o których wspomnieliście, no i przede wszystkim że komuś się chce a innemu nie.
Wiemy że dla klienta byłoby najlepiej jakby leasing i sprzedawca wszystko załatwił, ale może nie wszyscy dealerzy Skody (co jest oczywiście dziwne) nie maja takich możliwości.
Panowie, macie zatem racje i nasze rady z pewnością inni przyjmą do wiadomości.
Ja i Skorek sie cieszymy zatem, że trafiliśmy do Pana Waldka który wszystko nam załatwi i polecamy go innym.
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style

Neron7
Samochód: Kodiaq 2.0TSI Style DSG

oryginalny hak do kodiaqa

Post autor: Neron7 »

Witam

Myślicie że ten oryginalny będzie można założyć, włącznie z działającym przyciskiem składania/rozkładania przy założeniu że zamówi się wersję z przygotowaniem pod hak?

http://allegro.pl/skoda-kodiaq-hak-tyl- ... ml#thumb/3

WuWu
Samochód: Kodiaq 1,4

Re: oryginalny hak do kodiaqa

Post autor: WuWu »

Neron7 pisze:
28 paź 2017, 13:10
Witam

Myślicie że ten oryginalny będzie można założyć, włącznie z działającym przyciskiem składania/rozkładania przy założeniu że zamówi się wersję z przygotowaniem pod hak?

:lol: Ten użytkownik z allegro ma do sprzedania chyba całego kodiaq-a w częściach :lol:
Zobacz co ma i kodiaq-a golasa doposażysz u niego ;). Wiązki elektryczne też jakieś ma.
Żeby tylko te części nie były od auta które się gdzieś zawieruszyło i go szukają.

envies
Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI Style/Business Grey/Crater

Re: oryginalny hak do kodiaqa

Post autor: envies »

Neron7 pisze:
28 paź 2017, 13:10
Witam

Tak, nawet serwis jest w stanie to zrobić, jak wykupisz przygotowanie pod hak. Podejrzewam, że chodzi o jakieś otwory w podłużnicach. Oczywiście takie rzeczy w każdym warsztacie Ci dorobią, ale nie będzie to już fabryka ;-)

Awatar użytkownika
Trybol
Samochód: Skoda Kodiaq Style 2.0 TDI

Post autor: Trybol »

Ja po doświadczeniu z dokupowanymi wcześniej zdecydowałem się na chowany fabryczny. Świetny patent no i jakość bardzo dobra. Poprzedni dość szybko zaczął rdzewieć.

ODPOWIEDZ