Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
miro.t
Samochód: Misiek 2.0TDI

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: miro.t »

Wiesz ja znam takich, którzy specjalnie już zamówili na 2018 rok tylko po to, żeby mieć miejsce w kolejce, ale generalnie czekają na nowe mocniejsze silniki.
Nie zmienia to faktu, że to przegięcie z Twoim zamówieniem.

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

lighting
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI

Post autor: lighting »

Staszek1 pisze:
28 kwie 2017, 14:55
Najgorsze jest to ze mija 4 miesiąc i oni dalej maja przybliżony termin ...czyli moze wrzesien 2017 moze luty 2018
Smutne jest to, że przy takiej ilości zamówień mam wrażenie że zlewają klientów. :(
Ja też w Krakowie zamawiałem, powiedziano, że poczekam 3 miesiące i kazali w maju dzwonić.
DO developer

Neron7
Samochód: Kodiaq 2.0TSI Style DSG

Post autor: Neron7 »

Czy ktoś z forumowiczów zamawiał w Wieliczce w firmie Autoluzar?

Staszek1
Samochód: superb , kodiaq . lancer evo :)

Post autor: Staszek1 »

lighting pisze:
28 kwie 2017, 15:34
Staszek1 pisze:
Najgorsze jest to ze mija 4 miesiąc i oni dalej maja przybliżony termin ...czyli moze wrzesien 2017 moze luty 2018
Smutne jest to, że przy takiej ilości zamówień mam wrażenie że zlewają klientów. :(
Ja też w Krakowie zamawiałem, powiedziano, że poczekam 3 miesiące i kazali w maju dzwonić.
Najgorsze ze wpłaciłem 50 tys i nie jestem pewien jak będzie wyglądał zwrot zaliczki .

W.W.
Samochód: Passat

Post autor: W.W. »

miro.t pisze:
28 kwie 2017, 15:04
ale generalnie czekają na nowe mocniejsze silniki.
A są planowane mocniejsze silniki?
Pozdrawiam
WW

Egon
Samochód: Skoda Kodiaq 2,0 TDI

Post autor: Egon »

Staszek1 pisze:
28 kwie 2017, 16:50
lighting pisze:
28 kwie 2017, 15:34
Staszek1 pisze:
Najgorsze ze wpłaciłem 50 tys i nie jestem pewien jak będzie wyglądał zwrot zaliczki .
Tak dużo chcieli wpłaty? Ja wpłaciłem tylko 2 tyś. No ale też czekam od początku grudnia. My co zamawialiśmy w ciemno nie widząc auta jeszcze to nas mają w d.... A ci co zamawiali w lutym to już jeżdzą, ci co w marcu większość ma wcześniejsze terminy prod. jak ci co w grudniu czy w listopadzie. Jest to normalne? Tylko w skodzie taki meksyk. klienta mają głęboko w........

Egon
Samochód: Skoda Kodiaq 2,0 TDI

Post autor: Egon »

Wniosek taki że kiedykolwiek jakaś nowość skody wyjdzie to olać ją tak jak oni olewają nas. Może wtedy będą szanować klientów. Chodzi mi głównie o kolejność kolejki. Obsługa w salonie też woła o pomste do nieba. Czyli jak cała skoda

Staszek1

Ja tej polityki nie rozumiem , jako marka chciałbym żeby jeździło dużo dobrze wypasionych wersji bo 1,4 125 ps w wersji bieda nie robi na nikim wrażenia .

Staszek1

Egon pisze:
28 kwie 2017, 17:53
Wniosek taki że kiedykolwiek jakaś nowość skody wyjdzie to olać ją tak jak oni olewają nas. Może wtedy będą szanować klientów. Chodzi mi głównie o kolejność kolejki. Obsługa w salonie też woła o pomste do nieba. Czyli jak cała skoda
Myślisz że Pani przy biurku czuje komfort w pracy ja co chwile ktoś dzwoni co z jego autem ? Ja spotkałem się z taka opinia ze skoda odebrała klientów vw i Ci specjalnie zwalniają produkcje skody żeby ruszyć sprzedaż vw . Jakby nie patrzyć strzelili sobie trochę w kolano bo Kodiaq jest większy i tańszy od Tiguana

Waty
Samochód: Brak

Post autor: Waty »

Egon pisze:
28 kwie 2017, 17:53
U mnie obsługa jest super i to od lat więc proszę nie uogólniać. Przed zamówieniem Kodiaqa odwiedziłem jeszcze dwie inne marki i tamtejsza obsługa się nie umywała.
Zapraszam na mojego bloga ogrodniczego: www.rosnij.pl

ODPOWIEDZ